Taksi Durağında,Vali Yüksel`i Görünce Şaşırdılar

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Akyurt ilçesinde faaliyette bulunan bir işletme işçileriyle yaptığı iftar yemeği sonrası dönüş yolunda İrfan Baştuğ caddesinde faaliyette bulunan Hasköy taksi durağına uğrayarak Taksici esnafı ile sohbet etti ve onların soru

Sağlık 1.08.2013 17:18:49 0
Taksi Durağında,Vali Yüksel`i Görünce Şaşırdılar

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Akyurt ilçesinde faaliyette bulunan bir işletme işçileriyle yaptığı iftar yemeği sonrası dönüş yolunda İrfan Baştuğ caddesinde faaliyette bulunan Hasköy taksi durağına uğrayarak Taksici esnafı ile sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi.

                   
Hasköy taksi durağı şoförleri Vali Yüksel’i karşılarında gördüklerinde heyecanlarını gizleyemediler. Duraklarında Ankara Valisi’ni görmenin şaşkınlığı yaşayan taksiciler, Vali Yüksel’i yanımızda, yakınımızda ve bizimle birlikte olduğunu hissetmek çok güzel bir duygu, ziyaretten dolayı heyecanlandık ve mutlu olduk, diyerek duygularını ifade ettiler. Taksi durağında çalışan Ayhan Sevim, “Çalışmalarınızı ve Ankara için gösterdiğiniz çabayı, özellikle de Ankara turizmini geliştirmek için gösterdiğiniz gayreti büyük bir ilgiyle takip ediyoruz. Ankara için yapılacak her güzel şeyde Ankara taksici esnafı olarak sizin yanınızdayız ve elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” dedi.

                   
Vali Yüksel “Ankara’nın dinamiklerinin harekete geçirilmesi için Ankara’nın tüm hemşehrilerinin ortak akılda buluşması ve elbette Ankara’nın herkes tarafından da fark edilmesi gerektiğini” söyledi. Vali Yüksel, bu konuda taksici esnafına da büyük görev düştüğünü vurguladı.

                     
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, durakta çalışan taksici esnafının sorunlarını ve isteklerini de dikkatle dinleyip not alarak,  “Taksici esnafımız bu kent için önemli bir görevi yerine getiriyor ve sorumluluklarını da biliyor. Asil duyguların sahibi tüm Ankaralı şoförlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.  

                    
Vali Yüksel taksi durağından ayrılışı sırasında mahalleli vatandaşlarla da sohbet ederek çocuklara hediyeler verdi. 


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04