TISİAD üyeleri iftarda buluştu

TISİAD?ın geniş katılımla yapılan geleneksel iftar buluşmasında renkli görüntüler yaşandı.

29.06.2015 13:54:36 0
TISİAD üyeleri iftarda buluştu

TISİAD’ın geniş katılımla yapılan geleneksel iftar buluşmasında renkli görüntüler yaşandı.

 

Türkiye Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (TISİAD) üyelerine yönelik geleneksel iftar programı, Mersin Tenis  Kulübü’nde gerçekleştirildi. Irak Gaziantep Başkonsolosu Taban Al Bazzaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, sanayici ve işadamlarının katıldığı programa ilgi yoğun oldu.

BAŞARIMIZIN SIRRI İŞBİRLİĞİMİZ

Gecede bir konuşma yapan TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, içinde bulunduğumuz bu kutsal ayın birleştirici gücüne değinerek, dünyaya barış ve herkese hayırlı kazançlar diledi. Türkiye’nin Irak ile ilişkilerinin gelişimine katkı sunmak amacıyla yola çıkan TISİAD’ın bugün önemli mesafeler kat ettiğini belirten Kılıç, bunu arkasındaki en önemli başarının ise dernek içerisindeki birliktelik olduğunu vurguladı. İşbirliği kültürünü geliştirmeye dernek yapısı içerisinden başladıklarını aktaran Kılıç, programa gösterilen yoğun ilginin de bunun en güzel göstergesi olduğunu vurguladı.

“MERSİN IRAK İÇİN ÖZEL”

Daha sonra TISİAD üyelerine seslenen Irak Gaziantep Başkonsolosu Taban Al Bazzaz da, bu anlamlı gecede Mersin iş dünyası ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşayarak, nazik davetinden dolayı TISİAD ailesine teşekkür etti. Mersin’in Irak için ayrı bir önem ve anlam taşıdığını dile getiren Başkonsolos Taban Al Bazzaz, “Mersin, Iraklı iş insanlarının ilk dışa açıldığı ve tecrübe kazandığı kenttir ve bizim için çok önemlidir. İki ülke arasındaki işbirliğinin gelişmesinde Mersin’in rolü çok büyük olup, bunun sorumluluğunu içinizde hissetmeniz ve elinizi taşın altına koyarak çalışmanız mutluluk vericidir” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 

 

 


31.9° / 20.1°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21