TISIAD`TAN İHRACAT ARTIŞI İÇİN ORTAK PROJELER

Türkiye Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Irak?a ihracatı artırmak amacıyla ortak projeleri hayata geçireceklerini bildirdi. Başkan Kılıç, Irak?a ihracatta tecrübeler

27.02.2017 11:49:54 0
TISIAD`TAN  İHRACAT ARTIŞI İÇİN ORTAK PROJELER

 

Türkiye Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Irak’a ihracatı artırmak amacıyla ortak projeleri hayata geçireceklerini bildirdi. Başkan Kılıç, Irak’a ihracatta tecrübelerinin arttığına dikkat çekti.

 

TISİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar’ı ziyaret etti.

 

TISİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya İl Temsilcisi Kenan Yozgatlı ile TISİAD üyesi Fırat Pak’ın da katıldığı ziyarette; Irak’a ihracatı artırmanın yolları konuşuldu.

 

TISİAD ve İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile ortak proje hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Kılıç, Akdeniz ve İpekyolu İhracat Çalıştayı  ile Irak’a ihracat hamleleri dizi konferansları gerçekleştirecekleri bilgisini verdi.

 

İHRACATTA İSTİKRAR İÇİN KALİTE VE STANDARTİZASYONA DAHA FAZLA ÖNEM VERELİM.

 

İhracatta İstikrar için kalite ve standartizasyonun önemine vurgu yapan İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar   “Irak’a Ticaretimiz gelişmeye başladı. Iraktaki olumlu gelişmelere göre iki ülke ticaretinde istikrar için artık ihracatçılarımızın standartizasyon ve kaliteye önem vermesi lazım. Bu konular geliştikçe Habur Gümrük sahamızdaki geçişlerinde de rahatlıklar gözlenecektir. TISİAD’ın bu konuda önder girişimleri ile muhatapların bilinçlendirilmesinde önemli rolü devam etmektedir. Bu vesile ile  TISİAD’ın 6. Irak iş gezisinde de Iraklı yetkililere çifte standart ve belirsiz ücret uygulamaların giderilmesi için gerekli kamuoyu yaratılması için çabalarını bekliyorum.Tısiad Derneğinin  çalışmalarını ve gayretlerini  tebrik ediyorum.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00