TIBBİ SEKRETERLER İŞÇİ ALIMLARININ MÜLAKAT YERİNE KPSS İLE YAPILMASINI İSTİYORLAR

Tıbbi Sekreterler yazılı basın açıklaması yaparak,4 yıl sağlık meslek lisesi ve 2 yıl sağlık hizmetleri MYO TIBBİ SEKRETERLİK VE DOKÜMANTASYON BÖLÜMÜ okuyan 6 yıl emek veren işin ehli olan kişiler göz önünde bulundurulmasını istiyorlar

Sağlık 17.03.2020 11:00:53 0
TIBBİ SEKRETERLER İŞÇİ ALIMLARININ MÜLAKAT YERİNE KPSS İLE  YAPILMASINI İSTİYORLAR

Tıbbi Sekreterler yazılı basın açıklaması yaparak,4 yıl sağlık meslek lisesi  ve 2 yıl sağlık hizmetleri MYO TIBBİ SEKRETERLİK VE DOKÜMANTASYON BÖLÜMÜ okuyan 6 yıl emek veren işin ehli olan kişiler göz önünde bulundurulmasını istiyorlar.

 

Tıbbi Sekreterler  tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

''Virüse karşı Sağlık işçisi alımı kpss ile http://alınması.Sağlık işçisi alımı Kura ve Mülakat yerine kpss ile alınması hem toplu şekilde virüse karşı önlem alınacaktır hemde Adaletli alım olmasını sağlayacaktır. virüs salgınıyla ilgili Hastanlerde personel eksikliği Sağlık işçisi alımıyla giderilecektir. Türkiye geneli Hastanelerinde personel eksikliği Sağlık işçisi alımıyla giderilecektir. Vatandaşın işlemleri hızlı bir şekilde http://yürütülecektir.Sağlık işçisi alımı Hastanelerde yoğunluğu azaltacaktır. Yıllarca mağdur olduk.Türkiye geneli Hastanelerde Sağlıkla alakası olmayan diplomasız kişiler çalıştırıldı Hasta ilişkisini bilmediği için şiddet olayları arttı Eğitimli kişilerin Sağlıkçı mezunlar işsiz kalı.Özellikle Sağlık işçisi olarak Diplomalı sağlıkçıların alınmasını istiyoruz. sayın Sağlık Bakanlığımız SÜREKLİ İŞÇİ ATAMA BİRİMİNE Türkiye Geneli Sağlıkçılar Sağlık işçisi Alım Tarihini bekliyor.Biran önce açıklanmasını istiyoruz.Hastanelerde personel eksikliği çok ama çok fazla. Sağlık bakanlığı Sağlık işçisi alımı Tarihi ne zaman açıklanacak? 2019 Sağlık işçisi alımında yedeklere kalanlar 2020 yılı sağlık işçisi alımında alınacakmı? Sağlık işçisi alımı KPSS ile alınması Adaletli olmasını sağlayacaktır. Sağlık Bakanlığı Veri Giriş Kontrol İşletmenleri alımında 6 yıl emek veren 4 yıl sağlık meslek lisesi hemde 2 yıl sağlık hizmetleri MYO TIBBİ SEKRETERLİK VE DOKÜMANTASYON BÖLÜMÜ okuyan 6 yıl emek veren işin ehli olan kişiler göz önünde bulundurulmasını istiyoruz ''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-SAĞLIK SERVİSİ

 

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00