SÜMER, SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN OKULLARIN OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER başkanlığında, sınavla öğrenci alan okulların okul müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirlerinin katılımı ile Mardin ilinde eğitimde kalitenin arttırılması konulu toplantı gerçekleştirildi.

Mardin 6.12.2019 09:01:50 0
SÜMER, SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN OKULLARIN OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Şehmus SÜMER başkanlığında, sınavla öğrenci alan okulların okul müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirlerinin katılımı ile Mardin ilinde  eğitimde kalitenin arttırılması konulu  toplantı gerçekleştirildi.

 

     2019 YKS ve deneme sınav sonuçlarının analizi

·         Sınav başarısının arttırılmasına yönelik çalışmalar

·         Meslek Liselerinin yapacağı çalışmalar

·         İmam Hatip Liselerin yapacağı çalışmalar

Gündem maddeleri ile yapılan toplantı İl Milli Eğitim Müdürümüz Şehmus SÜMER başkanlığında, ilimizde sınavla öğrenci alan 15 okulun okul müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER, toplantıda yaptığı konuşmasında

;

"Kıymetli mesai arkadaşlarım, öğrencilerimizin milli manevi ve akademik yönden gelişmelerini sağlamak için el birliği ile çalışıp karşılaşılabilecek sorunları aşma yönünde yapacağınız tüm çalışmalarda destekçiniz olacağımızı bilmenizi isterim.

Mesajı insan olan her şey evrensel olur. Önce evrensel bir durum oluşturmalı sonra yerel ile boyamalıyız.

Öğretmenlik ateşten bir gömlektir. Vicdanı, hayali, kalbi olmayan öğretmenlik yapamaz. Öğretmenlik bir geçim vasıtasına dönüştürülmemelidir, öğretmenlik bir kemalat işidir.

Okul müdürü adil ve dirayetli olmalı, çocuğun hukukunu korumalı. Niyetimiz ile halimizi uzlaştırmalıyız. Hilkate dayanan merhametten maraz doğmaz. Ahlak temel değerimizdir. Talim olmalı ama terbiye tarafımızı da güçlendireceğiz. İhtiyaçların dilini anlayacağız. Tabiatın mahiyetine zarar vermemeliyiz. Krizi değil riski yöneteceğiz." ifadelerinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04