SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ;`MARDİN`E HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK``

1 Kasım Milletvekili Genel seçimlerinde Mardin Milletvekili seçilen Ceyda Bölünmez Çankırı`nın Babası Süleyman Bölünmez Ankara Mardin Kültür Evi`nde düzenlenen Teşekkür Toplantısında yaptığı ve Duygulu anların yaşandığı konuşmasında önemli açıklamalarda b

9.11.2015 10:55:35 0
SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ;`MARDİN`E HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK``

1 Kasım Milletvekili Genel seçimlerinde Mardin Milletvekili seçilen Ceyda Bölünmez Çankırı'nın Babası Süleyman Bölünmez Ankara Mardin Kültür Evi'nde düzenlenen Teşekkür Toplantısında yaptığı ve Duygulu anların yaşandığı konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

Mardinlilerin çok sevdiği İmparator Lakaplı Süleyman Bölünmez,Ankara Mardin Külür Evi'nde yaptığı 1 Kasım Milletvekili seçimlerinde adaylık süreci ve sonrasına ilişkin ayrıntıları  kamu oyu ve Mardinli hemşehrileri ile paylaştı.

Mardin Sevdası ile Mardin'e hizmet etmek için hazır olduklarını Mardin'e hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Süleyman bölünmez,Herkesten kendilerine hizmet konusunda destek vermelerini istedi.

Süleyman Bölünmez şöyle Konuştu:  


''Ceyda buradaki konuşmasında çok heyecanlandı. . Mardin'deki ilk konuşmasında bu kadar Heyecanlanmamıştı.Tabi ki zor dediği gibi,2 saat gibi bir süre içerisinde kendisini siyasetin içinde buldu.Eşine,sayın Çankırı ailesine öncelikle teşekkür ediyorum.Öncelikle hemen eşine sordum,Müsaade var mı?diye,O'da sağolsun beni kırmadı,Ailesi de destek verdi.Daha sonra tabii ki kızıma danıştım,2 saat gibi kısa sürede karar vermek zorundaydık.Bu kararı hemen verdik.Bu kararı vermemize sebep olan,Bize teveccüh gösteren Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan,Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu,Sayın Bekir Bozdağ ve Ak Parti Genel Merkezi, Ak Parti Mardin İl Teşkilatına ayrıca buradan teşekkür etmek istiyorum.

Bildiğiniz gibi ben de bu şerefli görevi,Mardin'deki Dostlarımızın ve sizlerin teveccühü ile 2002 yılından 2007 yılına kadar yaptım.2011 yılında yeniden aday olduğumda az bir farkla kaybettim.Ama kaybetmemiştim.Çünkü Mardin,değerli dostlarımız,Sayın Bakanım Muammer Güler,kardeşini kaybeden sayın Bakanımız Muammer Güler bu görevi üstlenmişti.Büyük bir şerefle kaybettiğimde hemen giderek kendisini tebrik ettim.Sayın Bakanımız hayretler içerisinde kalmıştı.Her zaman da söylüyor.Ama bu Mardinli olmanın gereğiydi,Mardinlinin evladının yapması gereken şeydi,sizden aldığım terbiye,örf ve adetten dolayı kaybettiğim seçimi,kaybetmiş gözüküyorsam da,aslında kazanmıştım.Ve giderek sayın Bakanı tebrik etmiştim.

Şimdi tabii ki Ceyda'nın bugünkü heyecanı,sizleri çok yakından ve içinizde yetişmiş biri olarak,kendini sizin evladınız gibi gördü,karşınızda çok heyecanlandı.  Mardin'de ilk  konuşmasında bile bu kadar heyecanlanmamıştı,Mardin'de bu kadar simayı tanımıyor.Orada herkes benim dostum,burada onun içinde çok heyecanlandı.Onun için de O'nun adına çok sevindim.Çünkü kendini sizlerin bir evladı gibi gördü.

Biz hizmet aşkı ile başladık,Mardin Sevdalısı olarak en iyi şekilde görevimi yapmaya çalıştım,Hakikaten Ceyda'nın ifade ettiği gibi nice nice yerlere hizmetimiz girmiş ama biz gidememişiz.
1 Kasım seçimleri öncesinde,yaptığımız seçim çalışmaları sırasında Midyat'ın bir dağ köyüne gittik,yolda giderken bir arkadaşı yoldan aldık,Dağdan üzüm toplamış,yürüyor,kendimizi tanıtınca,''Sen bizim kırmızı binayı yapan adamsın,sen''Dedi.Dağ köyüne yaptığım sağlık ocağı kırmızıya boyanmış,köylüler binaya artık Kırmızı bina diyorlarmış.Köye gittiğimizde,hakikaten O köye 20111 seçimlerinde gitmediğimizi anladım.Köylüler sağ olsunlar,sana bir borcumuz var dediler.Demek ki 2011'de tek başıma olduğum için,çok fazla gezememiştim,ulaşamamıştım  o noktalara bu nedenle eksik kalmışım.Ama tabii ki bu  seçimde ektiğimiz biçtik,bunları topladık.topladık. Ceyda'nın Dediği gibi...

Ceyda'nın işi çok zor.Ceyda'nın işi ancak sizlerin desteği ile kolaylaşacak.Çünkü Ceyda hem benden sonra vekillik yapacak,hem de artık Mardin'den alacağımız kredimiz kalmadı.Temiz bir sayfa açacağız.artık kredimizi bitirdik.Yeni bir sayfa ile başlayacağız.Bundan dolayı da desteklerinizi bekliyoruz.Tabii ki acemiliklerimiz olacak.
Önümüzdeki günlerde çok yoğun bir program bizleri bekliyor,Çarşamba günü Mzrdin'e giderek,Mazbatamızı alacağız.peşinden yemin töreni daha sonra Meclis Başkanlığı seçimleri,ardından Bütçe görüşmeleri kısacası  yıl sonuna kadar çok yoğun koşuşturma olacak.İnşallah 1.1.2016'dan itibaren üstündeki ceketi çıkaracak ve Mardin'e hizmet için kolları sıvayarak,Mardin'e hizmet için ne gerekiyorsa yapacak,yapacağına da inanıyorum.Kefili de benim.Sizlerin de Onu çok sevdiğinizi biliyorum.Buraya gelip destek veren tek tek saymak çok zor olacak,buradan telefon ile Mardin'deki akrabalarını,eşini,dostunu arayarak,destek veren Tüm herkese,Kardeşlerime,ablalarıma,teyzelerime abilerime herkese sonsuz teşekkür ediyorum.Bizlere inanın,Güveniniz.Biz sizlere güveniyoruz.Bunu bilmenizi isterim ki elimizden gelen her türlü hizmeti yapacağız.Mardin hizmete aç,susuz bir vaziyette,Mardin'i terör çok kötü vurdu,Esnafımızı vurdu.Orada inşallah iş başındaki Hükumet,iktidar,buna bir çözüm yolu bulacaktır.
Bu pazar gününü bize ayırıp,buraya geldiğiniz için Ailem adına,Çankırı ailesi adına Teşekkür ediyor,Hepinize saygılar,Sevgiler sunuyorum''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00