STK PLATFORMU YİK YILIN SON TOPLANTISINI MAMAK BELEDİYE BAŞKANI KÖSE`NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ

Ankara`nın en etkin Sivil Toplum Kuruluşlarını çatısı altında barındıran Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Yüksek İstişare Kurulu 2019 yılının son toplantısını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse`nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Gündem 26.12.2019 08:41:10 0
STK PLATFORMU YİK YILIN SON  TOPLANTISINI   MAMAK BELEDİYE BAŞKANI KÖSE`NİN  EV SAHİPLİĞİNDE  GERÇEKLEŞTİRDİ

Ankara'nın en etkin Sivil Toplum Kuruluşlarını çatısı altında barındıran Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Yüksek İstişare Kurulu  2019 yılının son toplantısını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

 

STK Platformu Genel Başkanı Habib Şeker, Yüksek İstişare Kurulu Genel Başkanı Mehmet Zeki Çelik,  yönetilen toplantıya Yüksek İştişare Kurulu Üyesi olarak görev yapan bir çok iş adamı, sanayici, kamu görevlileri, avukat ve öğretim üyeleri yer aldı.

 

Ankara başta olmak üzere daha sonra i,Ülkemizin tamamını kapsayacak şekilde, Ekonomik ve kültürel kalkınmaya katkı sağlamak gibi önemli problemlerin tespiti, çözümü ve çözüm önerileriyle ilgili istişarelerin yapıldığı  Platformda bulunan derneklerin proje takip ve uygulanması konusunda çözüm öneri ve raporların ve değerlendirilmesinin yapıldığı 2019 yılının son toplantsında  Yüksek istişare Kurulu üyeleri 1 yıllık çalışma raporlarını değerlendirdi.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Mamak Belediye  Başkanı Murat Köse Güzel Mamakımızı ''Ortak Akıl ile yöneteceğiz''Dedi.

 

Mamak Belediye Başkanı Murat  Köse Sivil Toplum Kuruluşlarının   çok önemli görevler üstlendiğini   belirterek, Hemşehrilerimize hizmet etmenin gayreti ile Sivil Toplum Kuruluşlarının proje ve önerilerine   açık olduklarını ifade ederek,''Hemşehrilerimize hizmet etmenin gayreti ile Sivil Toplum Kuruluşlarını her zaman önemsiyorum.Tek düşüncemiz milletimize hizmet etmektir.Ortak akıl ile hizmet etmeye devam edeceğiz.Çalışmalarınızı  büyük takdirle takip ediyor,önemsiyor ve her türlü desteği vermeye devam edeceğiz''Dedi.

 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı Habib Şeker ise yaptığı konuşmasında yılın son toplantısında kendilerine ev sahipliği yapan Mamak Belediye Başkanı  Murat Köse'ye teşekkür ederek,Her zaman bize gönlünü ve  kapılarını açan Başkan Murat Köse'ye şükranlarımı sunuyorum''dedi.

 

Başkan Habib Şeker,STK’ların kapasitelerinin gelişimine, gönüllülük ve filantropinin yaygınlaştırılmasına, aktif vatandaşlığın ve katılımcı demokrasinin tesis edilmesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini belirerek,Sivil Toplum kuruluşları Platformu olarak ülkemizin  kalkınmasına , refahın artmasına   katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19