SSK VE BAĞKUR EMEKLİLERİNE PROMOSYON İŞKENCESİ

Milletvekilleri ve Memurlara adeta Jet Hızıyla verilen ve Binlerce lirayı bulan Banka promosyonları sıra SSK ve BAĞKUR emeklilerine gelince adeta işkence halini aldı.Büyük umutlarla Bütçesine katkı sağlayacak Promosyon ödemesini umutla bekleyen Emekliler

Gündem 4.05.2016 10:52:13 0
SSK VE BAĞKUR EMEKLİLERİNE PROMOSYON İŞKENCESİ

Milletvekilleri ve Memurlara adeta Jet Hızıyla verilen ve Binlerce lirayı bulan Banka promosyonları sıra SSK ve BAĞKUR emeklilerine gelince adeta işkence halini aldı.Büyük umutlarla Bütçesine katkı sağlayacak Promosyon ödemesini umutla bekleyen Emekliler ise adeta isyan ediyor.

Bazı basın yayın Organlarında ' Emekliye Müjde''Haberlerine inanarak borç altına giren SSK ve  BAĞKUR Emeklileri ne yazık ki bu zammı sadece Basın Organlarında görebiliyor.Bakan'ın açıklamasına rağmen en son olarak Yetkililer tarafından bu yılın Mart ayının sonunda ödeneceği açıklanan promosyonlar ne yazık ki bugüne kadar sadece sözde kaldı.

Yaklaşık 15 Milyon Emeklinin sabırsızlıkla   beklediği ve Hakları olan Banka Promosyonlarının acilen kendilerine de ödenmesini istiyor ve bekliyorlar.

Bankalar ile pazarlıklar 3 yıl için 300 lira ile başlamıştı. Şimdi ise ulaşılan rakam 3 yıllık dönem için 900 lira. Bankalarla görüşmeleri sürdüren Bakanlık yetkilileri, rakamın daha da artırılması için çalıştıklarını açıklasalar da Promosyonda Haziran'a kadar sonuca ulaşılması hedefliyor. Anlaşmanın sağlanmasının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu bankalarla protokol ne yazık ki yıllar süren görüşmelere rağmen bir türlü anlaşma sağlanamadı.

Milletvekillerine Jet hızla ,Emeklinin 1 yıda alacağı maaşı tutarındaki rakalmları bir ayda Ödeyen Bankalar sıra SSK ve BAĞKUR emeklilerine gelince her nedense bir türlü ödemeye yanaşmıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00