Soğuk Lipoliz ile bölgesel yağlara 1 seansta veda edin!

Yaz mevsimine girmeden önce fazla kilolarından ve yağlarından kurtulmak isteyenler hızlı, ağrısız ve kalıcı çözümler arıyor. Liposuction gibi agresif geleneksel tedavi yöntemlerinden çekinenler için yeni bir alternatif olan Soğuk Lipoliz, kolay ve etkili

Sağlık 26.05.2016 12:42:54 0
Soğuk Lipoliz ile bölgesel yağlara 1 seansta veda edin!

Yaz mevsimine girmeden önce fazla kilolarından ve yağlarından kurtulmak isteyenler hızlı, ağrısız ve kalıcı çözümler arıyor. Liposuction gibi agresif geleneksel tedavi yöntemlerinden çekinenler için yeni bir alternatif olan Soğuk Lipoliz, kolay ve etkili bir uygulama olmasıyla dikkat çekiyor

Hiçbir cerrahi müdehalede bulunmadan, özel bir sistemle yağ hücrelerinin dondurularak daralmasını ve büzülerek bozulmasını sağlayan özel bir cihazın kullanıldığı işlem, egzersize ve olağan diyetlere karşı dirençli yağ depolarını tek seansta %40-%60 oranında azaltıyor.

Aplus Poliklinik Medikal Estetik doktorlarından Dr. Aslı Şimşek Azlar, Soğuk Lipoliz yöntemini “Yağ hücrelerini dondurarak işlevsiz hale getirerek, kontrollü bir biçimde  yok edilmesini sağlıyoruz. Bu işlem için özel cihazlarla bölgesel cilt soğutma işlemi gerçekleştiriliyor. Bu yöntem ile tek seansta %40 ile %60 oranında yağ birikintisinin kalıcı olarak azalması sağlanabiliyor” şeklinde açıkladı. Ağrısız, acısız, zahmetsiz ve sadece bir seanslık işlem olduğuna dikkat çeken Dr. Aslı Şimşek Azlar, tek seansta 2-4 cm incelme sağlanabildiğini ve işlem gören yağın kalıcı olarak yok edildiğini söyledi.

Kristalize Edilen Yağ Hücreleri Apopitoza Uğruyor

İşlemin nasıl bir uygulama olduğu hakkında bilgi veren Aplus Poliklinik doktorlarından Azlar, “Uygulama bölgesinde kontollü bir şekilde soğutularak kristalize edilen yağ hücreleri  apopitoz dediğimiz programlanmış hücre ölümüne uğramakta ve bu sayede beden siluetinde düzenli ve orantılı bir incelme görülmektedir. Bu yöntemin en önemli özelliği diğer agresif yöntemler gibi vücudun belli bölgelerinde çökme yaratmaması olarak söylenebilir” dedi.

Hiçbir şekilde ağrı, spazm ya da hematomlar gibi sorunlar yaratmayan işlem bu nedenle, iş kayıpları ve hayat kalitesindeki düşüşler gibi olumsuzlulara yol açmayarak uygulama sonrası nekahat döneminin hasta için oldukça konforlu olmasını sağlıyor.

Soğuk lipoliz bölgesel yağlanma sorunu yaşayan, fazka kilolarla mücadelede doğal yöntemleri tercih eden ve sosyal yaşamından ödün vermek istemeyen kişilerce tercih ediliyor. İşlem alanında uzman ve bu uygulamaya özel olarak eğitim görmüş hekimler tarafından uygulanabiliyor.

Sadece bir saatlik tek seansla uygulanan soğuk lipoliz, iki ay gibi bir sürede, ilgili bölgede %40 ile %60 oranında bir incelme sağlıyor. İşlem sonrasında, bölgede oluşabilen kızarıklık ve geçici bir kaşınma ya da uyuşma hissi kısa sürede geçiyor.  Yöntem diğer bütün medikal yöntemlerden farklı olarak tıpkı lazer liposuction gibi yağ hücre sayısını azalttığı için elde edilen sonuçların kalıcı olması sebebiyle tercih ediliyor. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29