Sırt Çantası Bayan Modelleri

Sırt çantası bayan modelleri son zamanlarda en çok tercih edilen çantalar arasındadır. Boyutu çeşit çeşit olduğu için herkesin zevkine hitap ettiği gibi, ihtiyacını da karşılayacak çeşitlere sahiptir.

Magazin 18.09.2020 20:54:00 0
Sırt Çantası Bayan Modelleri

Sırt çantası bayan modelleri  son zamanlarda en çok tercih edilen çantalar arasındadır. Boyutu çeşit çeşit olduğu için herkesin zevkine hitap ettiği gibi, ihtiyacını da karşılayacak çeşitlere sahiptir. Örneğin; sadece takılar ve anahtar, cüzdan gibi asıl ihtiyaçların konulacağı sırt çantası isteniyorsa küçük ve şirin bayan sırt çantası modeli tercih edilebilir. Veya bazı bayanlar sırt çantasını sadece kendisi için almaz, çocukları ile de ortak kullanır. Böyle durumlarda ise sırt çantası bayan modelleri içerisinde büyük ve geniş olanları tercih etmek daha makul olacaktır. Hem istenilen malzemeler daha rahat sığacak ve muhafaza edilecek, hem de kolda sarkmadığı için ağırlık yapmayıp sırtta daha rahat taşınacaktır.

Sırt Çantası Bayan Okul

Okula devam eden herkes ister büyük ister küçük olsun öğrencidir. Öğrenciler daima kitap ve defter gibi ağır eşyalar taşıdığında en ideal çanta aslında sırt çantası modelleridir. Zira sırt çantaları eşyanın büyüklük ve ağırlığına göre tarzda tercih edilirse taşınması da o kadar rahat olacaktır. Okul malzemeleri için alınacak sırt çantası belli özelliklere sahip olmalıdır. Aksi halde ağır olan çanta omuzlarda ağrı oluşturabilir. Mesela kulpları kalın olan bir sırt çantası ne kadar ağır olursa olsun omuzlarda ağrı veya sızı oluşturmayacaktır. Ayrıca içi geniş olursa ağırlıktan dolayı çanta çok fazla sarkmaz ve sırt bölümü de rahat eder. Bu sebeple sırt çantası ne için kullanılırsa ona uygun olarak alındığında daha kullanışlı olacak ve rahat taşınacaktır.

Sırt Çantası Bayan Fiyatları

Bayan sırt çantaları şık ve nazik tarzlarda olduğu gibi, spor ve klasik tarzlarda da imal edilir. Her bayanın zevki ve tarzı ayrıdır. Bu sebeple bayanlar için icat edilen sırt çantaları da farklı modellere sahiptir. Bu kadar çeşit ve model olunca fiyatlar da klasik değil, çeşit çeşit olacaktır. Bayan çanta fiyatları herkesin bütçesine uygun olarak tasarlanır. Özellikle indirim ve promosyon günleri takip edilirse, beğenilen bir çanta daha makul fiyatlarla satın alınabilinir. Sırt çantası almadan önce https://www.tergan.com.tr/kadin-sirt-cantasi adresini de gezmeyi unutmayın.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI 

 

 


Anahtar Kelimeler: Çantası Bayan Modelleri
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19