ŞIRNAK VALİSİ`NİN EŞİ GÜLTEN İPEK EBRU YAPTI

Şırnak Valisi Hasan İpek`in Eşi Gülten İpek,Cizre ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde açılmış olan ebru, hat, tezhip, minyatür, çini, keçe ve müzik kurslarını gezerek,burada engelli kursiyerlerle birlikte Ebru çalışması

Gündem 25.12.2014 14:31:12 0
ŞIRNAK VALİSİ`NİN EŞİ GÜLTEN İPEK EBRU YAPTI

Şırnak Valisi Hasan İpek`in Eşi Gülten İpek,Cizre ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde açılmış olan ebru, hat, tezhip, minyatür, çini, keçe ve müzik kurslarını gezerek,burada engelli kursiyerlerle birlikte Ebru çalışması yaptı.

Şırnak Valisi  Hasan İpek’in eşi Gülten İpek, Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret ededrek burada kurs gören engelli vatandaşlarla sohbet etti.
Şınak Valisi Hasan İpek`in eşi Gülten İpek; Cizre Kaymakamı Dr. Mehmet Şamil Horasanlı’ nın eşi Dr. Hilal Horasanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç, Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdulhakim Selimoğlu, Cizre Engelsiz Hayat Derneği Başkanı Gülizar Ölmez ve engelli kursiyerler tarafından bir buket çiçekle karşılandı.
Gülten İpek, ilk olarak Dr. Hilal Horasanlı ile birlikte, Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde açılmış olan ebru, hat, tezhip, minyatür, çini, keçe ve müzik kurslarını gezerek, burada yetkililerden kurslar hakkında bilgi aldı.
Gülten İpek daha sonra engelli kursiyerlerle tek tek ilgilenerek onların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Vali Hasan İpek`in eşi Gülten İpek Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sizleri ziyaret etmiş olmaktan ve sizleri tanımaktan büyük mutluluk duydum. Çalışmalarınızı çok başarılı buldum. Başarılarınızın devamını diliyorum "dedi.
Cizre İlçesi Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılmış olan bu kurslar sayesinde vatandaşlarımız oldukça hoş vakit geçiriyorlar. Şu an mevcut olan kurslarımız ebru, hat, tezhip, minyatür, çini, keçe ve müziktir. Her vatandaşımız ücretsiz bir şekilde kurslarımızdan faydalanabilmektedir.
Gerçekleştirilen ziyarette, kursiyerler kendilerinin yapmış olduğu bir tablo’ yuValinin eşi  Gülten İpek`e hediye etti. 
Gülten İpek, kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kursiyerler Vali Eşi Gülten İpek`in ziyareti nedeniyle heyecanlı ve Mutlu anlar yaşadı.


ARTUKLU HABER AJANSI-CİZRE


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00