SİNCAN`DA HANIMLARA ANNELİK EĞİTİMİ

Belediye Haberleri 23.08.2013 14:07:14 0
SİNCAN`DA HANIMLARA ANNELİK EĞİTİMİ

Sincan Belediyesi, gelecek nesillerin sağlıklı yetişmesi için annelere annelik eğitimi veriyor. Drama Eğitmeni Emine Ekinci tarafından verilen eğitimlerde iyi bir anne nasıl olmalı, anne çocuk iletişiminde yapılan yanlışlar gibi pek çok konu interaktif ve uygulamalı olarak ilçedeki hanımlara anlatılıyor. Hanımların ilk günden büyük ilgi gösterdiği çalışma her Çarşamba Hanımlar Konağında yapılmaya devam edecek.

Sincan Belediyesi, Sosyal Belediyecilik çalışmalarına hızla devam ediyor. “Sağlıklı Yarınlar” için çocukların ilk olarak aileden iyi bir eğitim alması gerektiğinin farkında olan Sincan Belediyesi, anne adaylarını ve yeni anneleri drama yolu ile eğitiyor. Drama Eğitmeni Emine Ekinci tarafından verilen eğitimlerde iyi bir anne olmanın yolları aranırken yapılmaması gerekenlere de parmak basılıyor. Grup halinde yapılan çalışmalardan oldukça memnun kalan hanımlar, hem eğleniyor hem de öğreniyor.

“ÇOCUKTAN AL HABERİ”

Grup halinde interaktif olarak yapılan eğitime ilk günden büyük ilgi gösteren Sincanlı hanımlar, eğitimden de oldukça memnun kaldı. İlk günkü eğitimde birbirlerini tanıyan hanımlar, nasıl bir anneyim sorusunun cevabını aradı. 3 özellikle kendilerini anlatan annelerin cevaplarına yanlarında getirdikleri çocukları müdahale etti. Annelerini anlatan çocuklar söyledikleri ile katılımcıları gülümsetirken aynı zamanda çocuktan al haberi deyiminin de ne kadar doğru olduğunu gözler önüne serdi. 

Sincan Belediyesi tarafından her Çarşamba saat:14.00’de Hanımlar Konağında verilecek olan eğitime tüm hanımlar katılabiliyor.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


Anahtar Kelimeler:
27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04