SİNCAN ZABITASI ÇEVRE KİRLİLİĞİNE GEÇİT VERMİYOR

Sincan Belediyesi, kaçak hafriyata son veriyor. Zabıta ekipleri ile ilçedeki denetimlerini artıran belediye, belirlenen noktaları güvenlik kameraları ile de denetliyor. Kaçak hafriyat atığı ile çevreyi kirletenlere ceza yazan Sincan Zabıtası, 7 gün 24 saa

24.06.2015 13:03:04 0
SİNCAN ZABITASI ÇEVRE KİRLİLİĞİNE GEÇİT VERMİYOR

Sincan Belediyesi, kaçak hafriyata son veriyor. Zabıta ekipleri ile ilçedeki denetimlerini artıran belediye, belirlenen noktaları güvenlik kameraları ile de denetliyor. Kaçak hafriyat atığı ile çevreyi kirletenlere ceza yazan Sincan Zabıtası, 7 gün 24 saat kameralarla ve ekiplerle denetimlerini sürdürüyor.

Sincan Belediyesi, ilçede çevre kirliliğini önlemek için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sınırları içindeki inşaat ve hafriyat atıklarını toplayan Sincan Belediyesi Çevre Denetim Ekibi ilçeyi gezerek denetimlerine devam ediyor. “Temiz Bir Sincan İçin” ilçedeki belirlenen noktalara güvenlik kamaraları ile de denetleyen belediye, 7 gün 24 saat bu noktaları takip ediyor. Kaçak hafriyat atan kişileri tespit ederek cezai işlem uygulayan belediye, ilçedeki çevre ve görüntü kirliliğine son vermeye çalışıyor.

İZLEME ÜNİTESİ İLE KAÇAĞA SON

7 gün 24 saat boyunca Zabıta Müdürlüğünde kurulan izleme ünitesinden belirli noktaları takip eden Sincan Zabıtası, herhangi bir olumsuzlukta sahadaki Çevre Denetim Ekibine bildiriyor. Ekip anında olay yerine giderek çevre kirliliğinin önüne geçiyor. Vatandaşında bu konuda desteğini bekleyen Sincan Zabıtası, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan Sincanlıların 444 4 762 numaralı telefondan Zabıta Müdürlüğüne şikayetini ulaştırmasını istiyor.

“Daha güzel bir Sincan” için çalışmaya devam ettiklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Sincan’ımızın daha temiz ve düzenli olması için vatandaşımızla el ele hareket ediyoruz. Vatandaşımızın da desteği ile Sincan’ımız Ankara’nın en temiz ilçelerinden biri haline geldi. Vatandaşımıza duyarlılığı için teşekkür ediyorum. Hafriyat atıkları ile ilgili olarak da denetimlerimiz sürüyor. İzleme ünitemiz sayesinde belirlediğimiz noktalar sürekli takip ediliyor.” dedi.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE SON

Sincan Belediyesi Çevre Denetim Ekibi iş başında… İlçe sınırlarındaki rutin temizlik işlemlerinin yanı sıra çevrede görüntü kirliliğine yol açan hafriyat ve tadilat atıklarını da toplayan Sincan Belediyesi, vatandaşı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor. 444 4 762 numaralı telefona gelen ihbar ve isteklerin en kısa sürede neticelendirildiğini belirten Sincan Belediyesi, hafriyat ve tadilat atıklarının sokağa atılmamasını uyarısında bulunuyor.

Vatandaşlardan ve firmalardan bu konuda hassasiyet beklediklerini belirten Sincan Zabıtası; “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza bu konuya gösterdikleri hassasiyet ve bizlere bildirdikleri şikayetlerden dolayı teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız Zabıta Müdürlüğümüze 444 4 762 numaralı telefonundan ulaşabilir ve hafriyatlarını aldırabilir.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30° / 17.4°
  • BIST 100

    10628,13%-0,45
  • DOLAR

    32,17% -0,14
  • EURO

    34,91% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2430,37% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3908,75% -0,01