SİNCAN SERAPARK, PİKNİKÇİLERİN AKININA UĞRUYOR

Sincan Belediyesi?nin ilçeye kazandırdığı dev mesire alanına büyük ilgi görüyor. Belören Dağı eteklerini süsleyen Serapark, piknikçilerin akınına uğruyor. Baharın gelmesiyle birlikte ilçe sakinlerinin gitmeye başladığı Serapark, içinde yer alan serası ile

3.05.2015 09:58:47 0
SİNCAN SERAPARK, PİKNİKÇİLERİN AKININA UĞRUYOR

Sincan Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı dev mesire alanına büyük ilgi görüyor. Belören Dağı eteklerini süsleyen Serapark, piknikçilerin akınına uğruyor. Baharın gelmesiyle birlikte ilçe sakinlerinin gitmeye başladığı Serapark, içinde yer alan serası ile de göz dolduruyor.

Başkent’in en güzide parklarından biri olan Serapark piknikçilerden tam not alıyor. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ilçe sakinleri parka akın ediyor. Ailelerin çocukları ile huzur içinde piknik yapıp dinlenebileceği, hoşça vakit geçirebileceği Serapark, serası ile de çiçekseverlerin beğenisi topluyor. Mis kokulu çiçekler arasında baharı karşılayan ilçe sakinleri, temiz havanın ve baharın tadını çıkarıyor.

PİKNİKÇİLERİN MEKANI

Sincan Belediyesi’nin Belören Dağı eteklerine inşa ettiği Serapark, vatandaşın beğenisini topluyor. Piknikçilerin uğrak mekânlarından biri haline gelen Serapark, çocuklu aileler içinde tercih sebebi oluyor. Oyun parkları serası ve çiçek bahçeleriyle piknikçilere güzel bir gün vaat eden Serapark, Başkent’in en büyük mesire alanlarından biri…

Vatandaşın gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Sincan’ın en güzel parklarından biri olan Seraparkımızı hizmete sunduk. Parkımız sadece ilçemizin değil Ankara’nın en gözde mesire alanlarından biri haline gelmeye başladı. Havalarda ısındıkça piknikçiler aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirebiliyor.” dedi.

CAM SERAYA İLGİ

Serapark’ın içinde yer alan cam sera, parka da adını veriyor. Sera’da yetişen birbirinden güzel ve farklı türdeki çiçek, çiçekseverlerin ilgisini topluyor. Kadife, menekşe ve lale gibi her türlü mevsimlik çiçeğin yer aldığı serada, aynı zamanda satışta yapılıyor.

Sincan sokaklarının Belediye tarafından süslendiğini söyleyen Mehmet Miras, “Belediyemiz ilçemizi adeta çiçek bahçesine çevirdi. Sokaklarımız da adeta renk cümbüşü yaşanıyor. Bizlerde çiçek alarak evlerimizi ve balkonlarımızı süslemek istedik. Serada da çiçek satışı olduğunu biliyorduk. Hem ailemizle piknik yaptık hem de uygun fiyata çiçek satın aldık. Belediyemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00