SİNCAN, MEYDANLARDA DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Sincanlılar her akşam Lale Meydanı?nda başlattıkları demokrasi nöbetine gecenin ilerleyen saatlerinde Kızılay Meydanı?nda devam ediyor.

26.07.2016 14:31:48 0
SİNCAN, MEYDANLARDA DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Sincanlılar her akşam Lale Meydanı’nda başlattıkları demokrasi nöbetine gecenin ilerleyen saatlerinde Kızılay Meydanı’nda devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da günlerdir demokrasi nöbeti tutan vatandaşları meydanlarda yalnız bırakmıyor. Başkan Tuna, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘evlerinize dönün’ çağrısı gelmeden bir yere ayrılmayacağız” dedi.

Sincanlıların demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyan kadın, erkek, genç, yaşlı binlerce Sincanlı sabahın ilk ışıklarına kadar terk etmediği meydanlarda demokrasi nöbeti tutmayı sürdürüyor. Darbe girişiminin ilk dakikasından itibaren harekete geçen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da meydanlarda vatandaşla birlikte demokrasi nöbetinde. 

Sincan’da ilk olarak Lale Meydanı’nda toplanan vatandaşlar daha sonra otobüsler ve metro aracılığıyla Kızılay meydanı ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde götürülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘evlerinize dönün’ çağrısına kadar nöbetin devam edeceğini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, memleketine ve milli iradesine sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti. Sincanlılarla beraber Kızılay Meydanı’nda demokrasi nöbetine devam eden Başkan Tuna, burada vatandaşların fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00