SİNCAN?DA STAJYER ÖĞRENCİLER KURA İLE BELİRLENDİ

Sincan Belediyesine stajyer öğrenci alımı başvuruları tamamlandı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?dürüst, şeffaf ve adil? yönetim anlayışını stajyer öğrenci alımına da yansıttı. Stajyer öğrenciler noter huzurunda çekilen kura ile belirlend

Belediye Haberleri 21.05.2016 13:10:12 0
SİNCAN?DA STAJYER ÖĞRENCİLER KURA İLE BELİRLENDİ

Sincan Belediyesine stajyer öğrenci alımı başvuruları tamamlandı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ‘dürüst, şeffaf ve adil’ yönetim anlayışını stajyer öğrenci alımına da yansıttı. Stajyer öğrenciler noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Sincan Belediyesine stajyer öğrenci alımı başvuruları sona erdi. Mesleki ve teknik lisesi öğrencilerine yönelik staj programına katılmaya hak kazanan isimler, Sincan Belediyesi Çok Katlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimi ile belli oldu. 23 asil ve 23 yedek öğrencinin belirlendiği kura sonucu, www.sincan.bel.tr internet adresi üzerinden de duyuruldu. Öğrencilerin, 3 Haziran 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar gerekli evrakları Sincan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, dürüst, şeffaf ve adil yönetim anlayışını stajyer öğrenci alımına da yansıttı. Başkan Tuna, ayrımcılığın önüne geçmek amacıyla göreve geldiği gün, ‘stajyer öğrencilerin, noter huzurunda kura ile belirlenmesi’ talimatını verdi. Hizmetlerinde adaletten sapmadıklarını vurgulayan Başkan Tuna, “Bizim noter huzurunda kura çekimi yapma gibi bir zorunluluğumuz yok. Ama temel felsefemiz partimizin de adının başlangıcında yer alan ‘Adalet’… Vatandaşlarımızın adaletli bir şekilde programlarımızdan faydalanması için noter huzurunda kura çekimi yaptırıyoruz. Diğer türlü hatırlı satırlı vatandaşların çocukları staj yapacak, garip gurebanın çocuğu habersiz kalacak. Bizim yönetim anlayışımızda böyle bir şey yok” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78