SİNCAN?DA MAHALLELER ŞENLENİYOR

Sincan Şenleniyor. Sincan Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle beraber Sincanlıların hoşça vakit geçirebilmesi için mahalle şenliklerinin startını veriyor.

10.05.2015 09:50:26 0
SİNCAN?DA MAHALLELER ŞENLENİYOR

Sincan Şenleniyor. Sincan Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle beraber Sincanlıların hoşça vakit geçirebilmesi için mahalle şenliklerinin startını veriyor. 7’den 70’e herkesin merakla beklediği mahalle şenlikleri, 16 Mayıs’ta başlıyor. Adnan Menderes İlkokulunda başlayacak şenliklerde; kukla gösterilerinden animasyona, yarışmalardan konserlere kadar pek çok etkinlik yapılacak.

Sincan’da şenlik var. Sincan Belediyesi’nin sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında düzenlendiği mahalle şenlikleri başlıyor. Eskinin geleneksel tadı olan mahalle şenlikleri, Sincan halkının yaz akşamlarını süslemeye bu yıl da devam ediyor. Yaz mevsimine girilmesiyle sokakların canlandığı şu günlerde çocuklar; kukla, animasyon ve yarışmalarla eğlenirken, aileler de verilen konserler sayesinde yaz akşamlarını renklendiriyor. 16 Mayıs’ta Adnan Menderes İlkokulunda başlayacak olan şenlikler, Ramazan boyunca da devam edecek. 8 Ağustos’a kadar devam edecek olan şenliklerle her gün bir başka mahalle şenlenecek. Şenliklere katılmak isteyenler www.sincan.bel.tr adresindeki etkinlik takvimi sekmesinden de şenliklerin yerini ve gününü öğrenebilir.

Sincan’da şenliklerin yakında başlayacağını söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Mahalle şenliklerimiz ile eskinin geleneksel tadı olan mahalle şenliklerini Sincan’ımıza tekrar getiriyoruz. Yardımlaşmanın birlik ve beraberliğinin aşılandığı şenliklerde vatandaşlarımız hep birlikte hoşça vakit geçiriyor. Şenliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19