SİNCAN?DA GÜNGÖRMÜŞLER VE HANIMLAR İÇİN KONAKLAR YÜKSELİYOR

Kadınların ve ileri yaştaki vatandaşların sosyal hayatın içerisinde yer alabilmeleri amacıyla inşaa edilen Sincan Konakları?na her geçen gün yenileri ekleniyor.

8.09.2016 12:43:12 0
SİNCAN?DA GÜNGÖRMÜŞLER VE HANIMLAR İÇİN KONAKLAR YÜKSELİYOR

Kadınların ve ileri yaştaki vatandaşların sosyal hayatın içerisinde yer alabilmeleri amacıyla inşaa edilen Sincan Konakları’na her geçen gün yenileri ekleniyor. Sincan Belediyesi önümüzdeki günlerde 5 yeni konağı daha hizmete sunmaya hazırlanıyor.

 

Sincan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında hizmete sunduğu Sincan Konakları’na her geçen gün yenisini ekliyor. İleri yaştaki vatandaşlar için hizmete açılan, Ulubatlı Hasan, Lale, Merkez, İlksan, Yenikent, Yunus Emre Güngörmüşler Konakları ile hanımların hizmetine sunulan Kent Meydanı, Ertuğrul Gazi, Ulubatlı Hasan, İlksan, Hayme Ana, Selçuklu ve Osmanlı Hanımlar Konakları her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

 

Sincan Belediyesi önümüzdeki günlerde 5 yeni konağı daha hizmete sunmaya hazırlanıyor. Törekent, Malazgirt ve İstasyon Mahallerinde yükselen Törekent Güngörmüşler ve Hanımlar Konağı, Malazgirt Güngörmüşler ve Hanımlar Konağı ile Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güngörmüşler Konağı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

GÜVENLİ VE HUZURLU MEKANLAR

 

Sincan Konakları’yla özellikle kadınların ve ileri yaştaki vatandaşların sosyal hayatın içerisinde yer almaları amaçlanıyor. Vatandaşlara güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirme olanağı sağlanırken aynı zamanda ücretsiz olarak düzenlenen kurs, seminer ve sağlık toplantılarıyla da kişisel gelişimlerine katkıda bulunuluyor. Keyif ve huzur veren yaşam alanlarında buluşan vatandaşlar ise hiçbir ücret ödemeden evlerindeki rahatlığı yakalamanın mutluluğunu yaşıyor.

 

YENİ KONAKLAR YOLDA

 

Sincan Konakları’nı “Vatandaşımızın bir bardak çay eşliğinde huzur bulacakları mekanlar” olarak ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, yeni konaklar için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi. Sincan’da gerçekleştirilen hizmetlerde vatandaşın isteklerini de göz önünde bulundurduklarını söyleyen Başkan Tuna, “Sincanlı güngörmüşler ve hanımlar için bir araya gelerek, tecrübe ve birikimlerini paylaşabilecekleri mekanlar oluşturuyoruz. Büyüklerimiz ve hanımlar için tahsis ettiğimiz konaklarımıza ilgi her geçen gün artıyor. Vatandaşımızın memnuniyeti için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88