SİNCAN?DA GÖNÜL SOFRALARI KURULUYOR

Sincan Belediyesinin Ramazan etkinliklerinin simgesi haline gelen gönül sofraları bu yıl da güngörmüşler için kuruluyor.

Belediye Haberleri 29.06.2016 10:38:46 0
 SİNCAN?DA GÖNÜL SOFRALARI KURULUYOR

Sincan Belediyesinin Ramazan etkinliklerinin simgesi haline gelen gönül sofraları bu yıl da güngörmüşler için kuruluyor. Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da güngörmüşlerle iftar sofrasında bir araya geldi.  

Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeye devam eden Sincan Belediyesi, güngörmüşleri iftar sofralarında bir araya getiriyor. Her akşam gerçekleştirilen iftar buluşmalarında Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, güngörmüşler için gönül sofraları kuruyor. Sincanlı güngörmüşler kendileri için hizmete sunulan konaklarda bir araya gelerek hem oruçlarını açıyor hem de Ramazan’ın sevincini yaşıyor. Birlik, beraberlik ve dayanışma görüntülerine sahne olan gönül sofralarında oruçlarını dualar eşliğinde açan güngörmüşler, hizmetlerinden dolayı Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür ediyor.

“BÜYÜKLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI”

Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, gönül sofralarında vatandaşla bir araya gelip, bol bol sohbet edip, fikir alış verişinde bulunuyor. Tüm güngörmüşleri gönül sofralarında buluşmaya davet eden Başkan Tuna, “Büyüklerimiz her zaman başımızın tacı. Onların hayır dualarını almak ve güzel temennilerini duymak bizim için en güzel hediye” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78