SİNCAN?DA FIRINLARA SIKI DENETİM

Sincan Belediyesi zabıta ekipleri, ekmek fırınlarında pide denetimi gerçekleştirdi. İlçe sınırlarındaki fırınları tek tek dolaşan ekipler, etiket ve gramaj uyarısı yaptı.

Belediye Haberleri 11.06.2016 12:00:56 0
SİNCAN?DA FIRINLARA SIKI DENETİM

Sincan Belediyesi zabıta ekipleri, ekmek fırınlarında pide denetimi gerçekleştirdi. İlçe sınırlarındaki fırınları tek tek dolaşan ekipler,  etiket ve gramaj uyarısı yaptı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Denetimleri sürdüreceğiz” dedi.

Sincanlıların daha temiz ve sağlıklı gıda tüketimi için gece gündüz çalışan Sincan Belediyesi, ilçe sınırlarındaki ekmek fırınlarında pide denetimi gerçekleştirdi. Sincan Belediyesi zabıta ekipleri, 54 işletmede gerçekleştirdikleri denetimlerde, pide üretim ve depolama alanlarını, üretimde kullanılan malzemeleri ve çalışanların kıyafetlerini tek tek inceledi. Etiket ve gramaj kontrolü de gerçekleştiren zabıta ekipleri denetimler sırasında, işletme sahiplerine uyarıda bulundu. Denetimi yapılan iş yerlerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı.

Vatandaşların sağlığını tehlikeye düşürecek hiçbir üretime izin vermeyeceklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha temiz gıda tüketmesi için denetimlerimizi sürdüreceğiz. Vatandaşımızın sağlığı, huzuru bizim için son derece önemli… Fırın, pastane gibi üretim alanlarında uyguladığımız rutin denetimlerimizi, Ramazan ayı boyunca sıklaştırıyoruz. Daha mutlu, daha sağlıklı ve daha huzurlu bir Sincan için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19