SİNCAN?DA BAYRAM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sincan Belediyesi vatandaşın mutlu ve huzurlu bir kurban bayramı geçirmesi için her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Sincanlıların huzurlu bir bayram geçirmesi için şimdiden çalışmalara başlayan Sincan Belediyesi zabıta ve temizlik ekipleri, 24 saat boyun

22.09.2015 10:49:01 0
 SİNCAN?DA BAYRAM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sincan Belediyesi vatandaşın mutlu ve huzurlu bir kurban bayramı geçirmesi için her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Sincanlıların huzurlu bir bayram geçirmesi için şimdiden çalışmalara başlayan Sincan Belediyesi zabıta ve temizlik ekipleri, 24 saat boyunca hizmet veriyor.

Sincan Belediyesi, kurban bayramına sayılı gün kala hazırlıklarını tamamladı. Sincan’a yakışır bir Bayram için çalışmalarını şimdiden tamamlayan Sincan Belediyesi zabıta ve temizlik ekipleri 24 saat boyuncaçalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmaları yakinen takip eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Bayramlar toplumumuzun birlik ve beraberliğini geliştiren, sevgi, saygı ve hoşgörünün doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu özel günler, dargınlıkların sona erdiği, yardımlaşma ve dayanışmanın çoğaldığı, evlerde bereketin arttığı değerlerimizdir. Büyüklerimize saygıda kusur etmemek, küçüklerimizi sevindirmek, derin bir maneviyata eriştiğimiz şu günlerde göstereceğimiz erdemlerin en güzelidir. Bu vesileyle kırgınlıkları bir kenara bırakarak, milletçe birlik içinde bayramın huzuruna ermemizi temenni ediyorum. Son günlerde yaşanan terör olaylarını kınıyor ve lanetliyorum. sağduyu ve hassasiyet Türkiye'nin en büyük gücüdür. Bu bayramında kenetlenmeye birlik olmaya vesile olmasını temenni ediyor ve başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin bayramını kutluyorum.” dedi.

BAYRAM NAMAZI İÇİN CAMİLER HAZIR

Bayramın ilçede huzur içinde geçmesi için Sincan Belediyesi temizlik ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Cadde ve sokakların temizliklerini rutin bir şekilde devam eden ekipler, Bayram namazı içinde camilerin temizliklerine başladı. Camileri belli aralıklarla temizleyen ekipler, Bayram namazı öncesinde de ilçedeki tüm camilerin temizlenmesi için çalışmalarına devam ediyor.

İlçede bulunan camilerin iç ve dış temizliğinin yanı sıra ekipler mezarlıklarda da temizlik çalışması yaparak bayrama hazır hale getiriyor. Sincan Belediyesi tarafından her bayramda olduğu gibi bu bayramda da mezarlıklara ücretsiz servisler hizmet veriyor. Bayram süresince talep ve şikayetlerini iletmek isteyen tüm vatandaşlar 24 saat boyunca kesintisiz hizmet verecek olan 444 4 762 numaralı telefondan zabıta ve temizlik personellerine taleplerini iletebilecek.

24 SAAT DENETİM

Daha temiz bir Sincan için çalışmalar sürdüren Sincan Belediyesi, bir yanda da esnaf denetimlerini yapmaya devam ediyor. Ana amacı her zaman Sincanlı’nın mutluluğu olan Belediye, bayramda da huzurlu ve mutlu bir ortam oluşturmanın çabası içinde çalışmalarını yürütüyor. Bayram koşuşturması içerisinde çevrede alış verişlerden kaynaklı oluşacak her türlü görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlayan Sinan Belediyesi Zabıta Ekipleri, 7/24 denetimlerini sürdürecek. Kaldırımlara levha vb. koyan esnaflara gerekli uyarıları yapan ekipler, vatandaşın sağlığını tehlikeye atacak her türlü uygulamanın da önüne geçmek için çalışmalarını Kurban Bayramı boyunca da artırarak devam ettirecek.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01