SİNCAN BELEDİYESİ, PARKLARA ŞEHİT İSİMLERİ VERİYOR

Sincan, şehitlerini unutmuyor. Sincan Belediyesi tarafından yapılan Sincan?ın en güzel parklarına Sincan?da yaşayan ve bu vatan uğruna şehit olan vatan evlatlarının isimleri veriliyor.

10.08.2015 11:06:27 0
SİNCAN BELEDİYESİ, PARKLARA ŞEHİT İSİMLERİ VERİYOR

Sincan, şehitlerini unutmuyor. Sincan Belediyesi tarafından yapılan Sincan’ın en güzel parklarına Sincan’da yaşayan ve bu vatan uğruna şehit olan vatan evlatlarının isimleri veriliyor.

Sincan’ı daha yeşil bir görünüme kavuşturmak için yepyeni parkları hizmete sunan Sincan Belediyesi bu parkların isimlerini de özenle seçiyor. Bu vatan uğruna şehit düşen kahramanların isimleri de parklara veriliyor. Sincan Belediyesi’nin uygulaması şehit ailelerini de oldukça memnun ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın vakitlerini en güzel şekilde geçirebilecekleri temiz, bakımlı ve yeşil alanlar oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzaklaşmaları ve rahat bir nefes almaları için Sincan’ımız pek çok noktasına parklar yapıyoruz. Parkların isimlerine de özen gösteriyoruz. Bu vatanı müdafaa etmiş evlatlarımızın isimlerini parklara vererek onların unutulmamalarını ve hep gönüllerde yaşamalarını amaçlıyoruz.” dedi.

80 PARKA ŞEHİT İSMİ

Sincan genelinde şu ana kadar 80 parka şehit isimi verildi. Bu sayının yapım aşamasındaki parkların bitmesiyle birlikte artması da öngörülüyor. Sincan’daki en güzel parklara verilen şehit isimleri Sincan’ın dört bir köşesini kaplıyor. Sincan Belediyesi parkların yanı sıra fidanlıklara da şehit isimleri veriyor. Sincan sınırları içinde bulunan 4 fidanlıkta da şehitler yaşatılıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82