SİNCAN AK PARTİ?DEN BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ

Sincan AK Parti İlçe Başkanlığı büyük bir vefa örneği göstererek bugüne kadar partiye emek verenleri unutmadı. TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ile beraber AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, eski ilçe başkanlarını ziyaret edere

30.09.2015 13:01:06 0
SİNCAN AK PARTİ?DEN BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ

Sincan AK Parti İlçe Başkanlığı büyük bir vefa örneği göstererek bugüne kadar partiye emek verenleri unutmadı. TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ile beraber AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, eski ilçe başkanlarını ziyaret ederek, bayramlaştı.

Sincan’ın vefasını yine gösterdi. AK Parti Sincan İlçe başkanlığı bugüne kadar pek de alışık olunmayan bir etkinliğe imza attı. AK Parti İlçe Başkanı Fatih Omaç, TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ile birlikte daha önce AK Parti ilçe başkanlığı yapmış isimlere ziyarette bulundu. İlçe başkanlarının evlerine giden Gündoğdu, Omaç ve İlçe yönetimi başkanlarla bayramlaştı. Heyetin ilk durağı AK Parti Sincan Kurucu İlçe Başkanı Rıza Gezer oldu. Bayram-seyran demeden işimin başındayım diyen Gezer, heyeti çalışma ofisinde ağırladı. Ziyaretten oldukça memnun olan Rıza Gezer “ Sincan çok kadirşinas. Kurucu ilçe başkanımız olarak bayram ziyaretinde bulunmak istiyoruz diye aradılar. Sincan’daki başarının sırrı bu galiba samimiyet ve vefa... Teşekkürler Sincan.” dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve beraberindekiler daha sonra yine eski ilçe başkanlarından Fatih Çelik’i ziyaret etti. Misafirlerini evinde ağırlayan Çelik, görevler ve sıfatların önemli olmadığını ve her dakika dava uğrunda neler yapabilirizi düşünmek gerektiğini ifade etti. Bayramlaşma ve iyi dilek temennilerinin ardından ekip Sincan devlet hastanesine geçti.

Sincan Devlet Hastanesindeki hastaları da unutmayan Gündoğdu, hastalara karanfiller dağıttı. Sincan halkı tarafında da ilgi ile karşılanan Gündoğdu, “Bayramın şuuruna varabilmek için fakirleri, yoksulları, güçsüzleri sevindirelim, yaşlılarımızın, hastalarımızın gönüllerini almalıyız. Yardıma muhtaç olanlara yardımcı olmalıyız. Bizim anlayışımıza göre, komşusu açken tok yatan bizden değildir. Bayramın özünde paylaşma, bölüşme, dayanışma vardır. Onun için bayram sevincini evlerinden, yurtlarından, topraklarından ayrılmak zorunda bırakılarak ülkemize sığınan kardeşlerimizden de esirgemeyelim. Bir tebessümle dahi olsa yanlarında bulunalım. Kimsesizlerin kimsesi olalım.

Zalimlerle değil mazlumlarla iş birliği yapmak gibi tarihi ve şerefli bir geleneğin ve karakterin sahibi olan aziz milletimize yakışan budur. Bu temenni ile tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize, dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.” dedi.

SİNCAN TEŞKİLATI TAM KADRO HAZIR

7 Haziran sonrasında da seçim çalışmalarını kesmeden sürdüren AK Parti Sincan İlçe Teşkilatı, 1 Kasım’a hazır. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç: “  Ak Parti bir dava hareketidir bu harekette herkese ihtiyacımız var. Bu davaya hizmet etmiş her bir ağabeyimizi, ablamızı ve kardeşimizi de unutmamamız gerekir. Bu ziyaretleri sık sık yapıyoruz. Geçmişte teşkilatta görev almış büyüklerimi sık sık telefonla arayıp istişare ediyorum. AK Parti ailesi olarak bir, beraber ve tek vücut halinde memleketimize karşı oynanan oyunları bozacağız inşallah” dedi.

Heyet, son olarak AK Parti Sincan ilçe yönetimi son olarak eski ilçe başkanı Ahmet Erbağ’ı evinde ziyaret etti.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04