SINAV KOLEJİ`NDEN ÖĞRENCİLERİNE BUZ HOKEYİ SAHASI

Öğrencilerini buz hokeyiyle küçük yaşlarda tanıştıran Sınav Koleji, bu alandaki çalışmalarını profesyonel olarak sürdürüyor.

11.09.2014 11:01:42 0
SINAV KOLEJİ`NDEN  ÖĞRENCİLERİNE BUZ HOKEYİ SAHASI

Sahip olduğu buz hokeyi sahası ile öğrencilerinin buz hokeyini küçük yaşta öğrenmelerini sağlayan Sınav Koleji,  kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Orhan Duman’a teşekkür plaketi verdi.

Öğrencilerini buz hokeyiyle küçük yaşlarda tanıştıran Sınav Koleji, bu alandaki çalışmalarını profesyonel olarak sürdürüyor. Ankara’da buz hokeyi sahasına sahip sayılı okullardan olan Sınav Koleji, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu ile de işbirliği yapıyor. Bu kapsamda Sınav Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazlı Yılmaz, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Orhan Duman’a bugüne kadar kendilerine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Federasyon yetkilileriyle birlikte Sınav Koleji’ni ziyaret eden Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Orhan Duman, eğitim programları içerisinde buz hokeyine de yer verdikleri için Sınav Koleji yöneticilerini tebrik etti. Öğrencilerin buz hokeyi ile küçük yaşlarda tanışmalarının önemine vurgu yapan Orhan Duman, federasyon olarak sporun gelişimi ve başarılı sporcular yetişmesi için okullara her anlamda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Akademik eğitimin yanı sıra sportif çalışmalara da büyük önem verdiklerini ifade eden Sınav Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazlı Yılmaz, buz hokeyi ile ilgili federasyondan büyük destek gördüklerine dikkat çekti. Katkılarından dolayı Federasyon Başkanı Orhan Duman’a plaket takdim eden Nazlı Yılmaz, “Bugüne kadar her anlamda bizlere katkı sunan Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Sayın Orhan Duman ve federasyon yönetimine teşekkür ediyoruz. Okulumuz ve federasyon arasındaki bu işbirliği ile birçok başarılı sporcunun yetişmesine katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda okul yöneticileri, buz hokeyi antrenörleri ve federasyon yetkilileri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

-- 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19