?Silahlar Atılmasın Hayatlar Kararmasın? Kampanyasına Büyük Destek

Haymana Belediyesi?nin başlatmış olduğu ?Silahlar Atılmasın Hayatlar Kararmasın? kampanyası Haymanalılardan büyük destek görüyor. Kampanya başladığından beri gerçekleştirilen düğünlerde vatandaşların silah atmamaya özen gösterdiği gözleniyor.

17.08.2015 11:44:47 0
?Silahlar Atılmasın Hayatlar Kararmasın? Kampanyasına Büyük Destek

Haymana Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Silahlar Atılmasın Hayatlar Kararmasın” kampanyası Haymanalılardan büyük destek görüyor. Kampanya başladığından beri gerçekleştirilen düğünlerde vatandaşların silah atmamaya özen gösterdiği gözleniyor.

Bu konuda açıklama yapan Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT “Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü,  sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımız koordineli olarak kampanyayı sürdürüyor. Haymana’nın 78 mahallesi bulunmaktadır. Düğün mevsimindeyiz, yoğun bir düğün trafiği yaşanmakta kampanya başladığından beri birkaç istisna dışında genel olarak vatandaşlarımızın düğünlerde silah atmamaya başladığını görüyoruz. Vatandaşımızı bilinçlendirmek ve bu soruna dikkat çekmek için çok sayıda afiş ve pankart hazırlattık. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüze dağıttık. Düğün izni almak için başvuran düğün sahiplerine bu pankartlar teslim ediliyor. Kendileri tekrar uyarılıyor. Pankartlar düğün mekânlarının en görünen yerine astırılıyor. Çalışmalarımız sonucunda vatandaşlarımız da bu konuda daha fazla hassasiyet gösteriyor. Genel olarak Haymana halkının bu uygulamadan oldukça memnun olduğunu görmekteyiz.” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/HAYMANA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90