SİHİRLİ MİKROFON ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ?Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri?nde heyecan başladı

10.02.2016 11:22:35 0
   SİHİRLİ MİKROFON ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

 

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ‘Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde heyecan başladı

Fatih Belediyesi tarafından organize edilen 4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri 11 Şubat’ta sahiplerini buluyor.

 

Ön eleme oylamasında rekor katılım olan Sihirli Mikrofon Ödül Gecesi, bu yıl da büyük sürprizlerle radyoseverleri bekliyor.

11 Şubat’ta Zorlu PSM’de düzenlenecek olan finalle sahiplerini bulacak olan ödül gecesi muhteşem görsel şovlara sahne olacak.

Ünlü sanatçı ve radyocuların büyük ilgi gösterdiği gecenin müzik direktörlüğünü Behzat Gerçeker yapıyor.

19 ayrı kategoride radyo ve radyocuların yarışacağı gecede ayrıca gelecek vadeden radyocular da ödüllendirilecek.

Radyo ve radyoculara her zaman destek olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’ni aslında bir yarış değil, başarının ve sevginin ödüllendirilmesi olarak değerlendirmek gerektiğini belirterek, “Herkesin hayatında dinlediği, takip ettiği, dinlerken keyif aldığı radyo ve radyocular vardır. Biz Fatih Belediyesi olarak radyoseverlerle radyocuları bir platformda buluşturmaya çalışıyoruz. Sihirli Mikrofon Ödülleri bir anlamda da radyocularımızı onore etmek amaçlı. Bu sene sihirli mikrofon ödüllerinde çok büyük sürprizlerimiz de olacak. Ben de heyecanla finalleri bekliyorum” dedi.

Ön elemesi 20-22 Ocak tarihlerinde, 1 milyon 636 rekor katılımla yapılan oylamada finale kalan radyo ve radyocular için oylama 9 Şubat’ta sona erecek. Her cep telefonundan sadece 1 kez oy kullanılabilen oylamada yeni bir rekor bekleniyor.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde Zorlu  PSM’de gerçekleşecek olan gece de birçok ünlü sanatçı da radyocuları yalnız bırakmayacak. Gecede radyo severlerden en çok oyu alan radyolar ve programcılar, ödüllerine kavuşacak, ayrıca radyo duayenleri için de Sihirli Mikrofon Özel Ödülü verilecek. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


33.1° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,49%0,19
  • DOLAR

    32,24% 0,36
  • EURO

    35,02% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2442,41% 0,55
  • Ç. ALTIN

    3897,55% -0,51