ŞEYHMUS NECİMOĞLU;``SİZE EFENDİ OLMAYA DEĞİL HİZMETKAR OLMAYA GELDİM``

Ak Parti Derik ilçe Belediye başkan adayı Şeyhmus Necimoğlu;``Çıktığımız bu hak yolunda Saygıdeğer Derik halkıyla birlikte ilçemizi daha aydınlık ve güzel günlere götürmek için çok ama çok çalışacağız. Şunu bilmenizi isterim ki,ben size Efendi olmaya deği

Mardin 17.01.2019 09:29:47 0
ŞEYHMUS NECİMOĞLU;``SİZE EFENDİ OLMAYA DEĞİL HİZMETKAR OLMAYA GELDİM``

Ak Parti Derik ilçe Belediye başkan adayı Şeyhmus Necimoğlu;''Çıktığımız bu hak yolunda Saygıdeğer Derik halkıyla birlikte ilçemizi daha aydınlık ve güzel günlere götürmek için çok ama çok çalışacağız. Şunu bilmenizi isterim ki,ben size Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyorum.''Dedi.

 

Aday gösterildikten sonra bir yandan "hayırlı olsun" tebriklerini kabul eden Şeyhmus Necimoğlu, diğer yandan da seçim çalışmalarının startını verdi. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Necimoğlu,vatandaşlara Derik ilçesi  için hedeflerini ve projelerini anlattı. 

 

"Derik ilçesine hizmet etmekten şeref duyan bir kardeşinizim. Allah'ın izniyle çalışkan,azimli,dinamik bir kadro ile Derik ilçesinde tarihi projelere imza atacağız. Ancak tüm bu yatırımları yaparken de Derikli hemşerilerimiz ile istişareler yaparak karar vereceğiz." dedi. 

İlçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren   Necimoğlu'nun  ziyaretlerde vatandaşlarla samimiyeti dikkatlerden kaçmadı. 

 

Necimoğlu Derik Zeytininin tanıtımına katkı için her türlü çabayı göstereceklerini ve Derik  ilçesinin ekonomik kalkınması için büyük çaba harcayacaklarını belirterek,Çıktığımız bu hak yolunda Saygıdeğer Derik halkıyla birlikte ilçemizi daha aydınlık ve güzel günlere götürmek için çok ama çok çalışacağız.Şunu bilmenizi isterim.Saygıdeğer Derik halkı ben size Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DERİK


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34