SEVMEK YÜZÜNDEN FİLMİ 22 MARTTA SİNEMALARDA...

Romantik komedi türündeki "Sevmek Yüzünden" filminin başrol oyuncusu Serhat Teoman 22 Mart Cuma günü vizyona girecek filmi hakkında konuştu.

Magazin 20.03.2024 11:13:00 0
SEVMEK  YÜZÜNDEN FİLMİ 22 MARTTA SİNEMALARDA...

Bu hafta vizyona girecek “Sevmek Yüzünden” filminin başrol oyuncularından Serhat Teoman hem filmin hikayesini anlattı hem de izleyicileri sinemaya sahip çıkmaya davet etti. “Hayatta sınırlı sayıda zevkimiz var, buna tutunmamız gerek” diyen sanatçı, “Bir sürü dijital platform mevcut, sayısız film ve dizi izliyoruz ancak duyguları ortaklaştırıp kolektif yaşamanın tadının bambaşka olduğuna inanıyorum. Filmin tadı sinemada çıkar” dedi.

 

PRT Film ve 2518 Film'in ortak yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Ahmet Kapucu'nun üstlendiği romantik komedi türündeki "Sevmek Yüzünden" başrol oyuncusu Serhat Teoman 22 Mart Cuma günü vizyona girecek filmi anlattı. 

 

“Kalıpların dışında bir film oldu”

 

Klişelerden uzak bir film çektiklerini anlatan, son yılların en dikkat çeken yıldızlarından yetenekli oyuncu Serhat Teoman, “Romantik komedi ve sinema filmi kavramları yan yana anıldığında hemen zihinde ‘klişe’, ‘çok yapıldı’ gibi anahtar kalıplar beliriyor. Ancak ‘Sevmek Yüzünden’, senaryoyu okuduğumda tüm bu kalıpları tabiri caizse elinin tersiyle iteledi” dedi. “Bir intikam hikayesini mizah yanı da olan o kadar tatlı, yer yer sarsak bir noktadan ele almış ki çok hoşuma gitti. Her karakterin hikayeye hizmet ettiği ansambl bir iş oldu” diyen Teoman, izleyenlerin içini açacak, kendi ilişkilerine farklı açıdan baktıracak ve de bolca gülümseterek keyifli vakit geçirtecek bir film olduğuna inandığını söyledi.

 

“Yaz aşklarını anacaklar”

 

İzleyicilerin erken bir yaz tatiline çıkmış gibi hissedeceklerini ve yaz aşklarını anacaklarını belirten sanatçı, “Her ne olursa olsun bir ihanet karşısında ahlarının yerde kalmayacağını görecekler ve güçlü duruşun, özgüvenli kalmanın önemini fark edecekler. Benim canlandırdığım karakter sayesinde de yasın ardından umut ışığı olduğunu görecekler” dedi.

 

Günümüzde ekonomik zorluklar yüzünden kültür-sanat etkinliklerinin lükse dönüştüğünü söyleyene sanatçı, “Hayatta sınırlı sayıda zevkimiz var. Buna da bir şekilde tutunmamız gerektiğine inanıyorum. Bir de evet, bir sürü dijital platform mevcut ve sayısız film, dizi izliyoruz. Ancak belki çok klişe gelecek ama duyguları ortaklaştırıp kolektif yaşamanın tadının bambaşka olduğuna inanıyorum. Bu nedenle net şekilde ‘film sinemada izlenir’ demesem de  ‘filmin tadı, keyfi sinemada çıkar’ demek istiyorum. Ve seyircilerimizi 22 Mart’tan itibaren sinemalara bekliyorum” dedi. 

 

“Sevmek Yüzünden” filminde Serhat Teoman’a Ayça Ayşin Turan eşlik ediyor. Seçil Çömlekçi ve Ahmet Kapucu’nun senaryosunu yazdığı,  kadın dayanışmasının yanı sıra etkileyici bir aşk hikayesinin doğuşuna da tanıklık edeceğimiz filmde Ezgi Şenler, Ali Gözüşirin, Ali Yoğurtçuoğlu, Yasemin Yazıcı, Gizem Kala ve Yıldız Kültür gibi birbirinden değerli isimler rol alıyor. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19