Sevim Nehrozoğlu,Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sevim Nehrozoğlu,nun naaşı Ankara'ya getirilerek,8 Temmuz 2013 Günü Ankara Karşıyaka Mezarlığında öğlen namazını müteakip kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Gündem 11.07.2013 20:58:31 0
Sevim Nehrozoğlu,Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sevim Nehrozoğlu,nun naaşı Ankara’ya getirilerek,8 Temmuz   2013 Günü Ankara Karşıyaka Mezarlığında öğlen namazını müteakip kılınan namazdan sonra toprağa verildi.   

Mardinin köklü ailelerinden 17. Dönem Mardin Milletvekili Kenan Nuri Nehrozoğlu`nun eşi , CHP Millevekili Şemsettin Ekmen`in kızı ,  Eski Mardin milletvekili Bahattin Erdem (İşadamı Zeynel Abidin Erdem`in Amcası)` yeğeni,  Zeynel Abidin Erdem`in Halasının kızı , Av Mehmet Emin ve Adnan Nehrozoğlu`nun annesi sevim Nehrozoğlu,Didim Parlementerler sitesinde yaz tatilini geçirmek üzere Denizde yüzerken geçirdiği kalp krizi nedeni ile yaşama veda etti.

Sevim Nehrozoğlu,nun naaşı Ankara’ya getirilerek,8 Temmuz   2013 Günü Ankara Karşıyaka Mezarlığında öğlen namazından sonra düzenlenen cenaze töreninden sonra toprağa verildi.                                     

                                                               Sevim Nehrozoğlu’nun Cenazesi 08 Temmuz 2013 Pazartesi  Karşıyaka Mezarlığı camiinden kalabalık ve seçkin cemaatin katıldığı bir törenden sonra toprağa verildi.

Karşıyaka Camiinde düzenlenen Cenaze törenine Eski cumhurbaşkanlarından Ahmet Nejdet Sezer,Danıştay üyeleri Taci Bayhan , Temel Koçaklar , Yargıtay ve İç İşleri personeli, Genpa Holding yönetim kurulu üyesi ve Ünlü işadamlarımızdan Nezih Erdem ,İş Adamı Tevfik Öz , İş adamı Eczacı Sedat Aşar, Davut Oral , FenerBahçe yönetim kurulu üyesi ve Ünlü İş adamı Mithat Yenigün ,D.Ü.eski rektörü Fikri Canoruç, İş adamı Fuat Aysoy , Eski Mardin Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Muharrem Doğan,Profosör doktor Nihat Özkan, iş Adamı Mahmut Tatlıdede ,Mehmet Emin Ekmen eski Cumhurbaşkanı  genel sekreteri ve Marsev Başkanı Kemal Nehrozoğlu, Ünlü İşadamı  Murat Bölümmez, Eski Bakanlardan Adnan Ekmen, Salih Yıldırım,Sümer Holding genel müdürü Sezai Ensari, DSP Genel Başkanı Mahsum Türker , İç İşleri Bakanı Muamer Güler , Eski Mardin Belediye Başkanı Edip Servet Devrimci , Çevre il Milletvekilleri cenaze törenine katılarak merhume Sevim Nehrozoğlu’nun yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunuldu.Artuklu Haber Ailesi olarak Merhumeye ALLAH`tan Rahmet, Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

İSMAİL DİNÇEL-ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

                              

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00