SESLİ GÜNEŞ GÖZLÜKLERİGÜVENLİK VE KONFOR SUNUYOR

Ellerinizi kullanmadan telefonla görüşme imkânı sunan SOUNDGlasses (Sesli Güneş Gözlükleri) satışa hazır. Bone Conduction teknolojisiyle üretilen gözlüklerle açık havada dolaşırken, araba kullanırken ya da spor yaparken rahatlıkla telefon konuşması yapıl

6.04.2016 08:00:53 0
SESLİ GÜNEŞ GÖZLÜKLERİGÜVENLİK VE KONFOR SUNUYOR

Ellerinizi kullanmadan telefonla görüşme imkânı sunan SOUNDGlasses (Sesli Güneş Gözlükleri) satışa hazır.  Bone Conduction teknolojisiyle üretilen gözlüklerle açık havada dolaşırken, araba kullanırken ya da spor yaparken rahatlıkla telefon konuşması yapılabiliyor.

 

Bone Conduction teknolojisiyle kulağınızda bir kulaklık olmadan sesleri gözlüğünüzün şakağınıza teması ile duyabiliyor, ellerinizi hiç kullanmadan telefon görüşmesi yapabiliyor ve gelen telefonlarınızı otomatik olarak cevaplayabiliyorsunuz. Apple’ın işletim sisteminin bir parçası olan, akıllı kişisel asistan ve bilgi gezgini Siri ile telefon aramalarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.Cihan Medikal’in yeni ürünü SOUNDGlasses Sesli Güneş Gözlüğü,BlueTooth olan tüm telefonlarla ve cihazlarla bağlantı kurarak çalışıyor.

Araba kullanırken, bisikletle giderken ya da herhangi bir spor aktivitesinde elleriniz serbest kaldığından daha güvenli şekilde telefonla görüşebiliyor veya müzik dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca BoneConduction teknolojisinin getirdiği özellikle, kulaklık takmadan telefonla konuşabildiğiniz ya da müzik dinleyebildiğiniz için kulağınız dış sesleri duyabiliyor. Bu da çevreden gelen uyaran sesleri de aynı anda duyabildiğiniz için sizi birçok tehlikeden koruyor.

SOUNDGlasses üç farklı renk camla geliyor. Şeffaf, koyu renk ve sarı camlar gözlüğe kolaylıkla adapte edilebiliyor. Bu camlar UV koruyucu özelliğinin yanı sıra polaroid özellikli olmasından dolayı, kırılmaya ve çizilmeye de dayanıklı.Cihan Medikal ürünü olan sesli gözlükler belirli bölgelerdekioptik mağazalar üzerinden satışa sunulmaktadır. SoundGlasses hakkında detaylı bilgileri www.sesligozluk.comsitesinden alabilirsiniz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00