SEMİR ORTAÇ`TAN MUHTEŞEM ANKARA KONSERİ

Mardin Gülü Lakaplı Semir Ortaç,Ankara Marev Vakfının Davetlisi olarak Ankara Mardin Kültürevinde verdiği ve 2,5 saat süren konserde Herkesi Mest etti.

30.11.2014 00:45:01 0
SEMİR ORTAÇ`TAN MUHTEŞEM ANKARA KONSERİ

Mardin Gülü Lakaplı Semir Ortaç,Ankara Marev Vakfının Davetlisi olarak Ankara Mardin Kültürevinde verdiği ve 2,5 saat süren konserde Herkesi Mest etti.

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı/MAREV tarafından Ankara’da yapımı tamamlanan “Mardin Kültür Evi” 11 Mayıs 2014 Pazar günü törenle hizmete açılmış ve Tüm türkiyede yaşayan Mardinliler tarafından gıpta ile bakılan Kültür Evinin açılışında emeği geçenler Ankara`da  MAREV Ankara Kültür evinde düzenlenen ve seçkin davetlilerin katıldığı muhteşem bir Törenle onore edildi.

Mardin Eski Valisi Dr. Ahmet Cengiz, MAREV Genel Başkanı Fehmi Tahincioğlu,Ankara Şube Başkanı İbrahim Aysoy, Mardin Eğitim Vakfı/MARSEV Başkanı Kemal Nehrozoğlu, eski Adalet bakanı Nejat Eldem, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk,Yurt Genelinde kurulubulunan STK Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ,Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen,  , Mardinli sanatçılar ve iş adamları katıldı.

Ödül töreninden sonra sahne Alan Mardin Gülü lakaplı Semir Ortaç ve Müzik Grubu söyledikleri Arapça ve Türkçe Mardin Türküleri ile salonda bulunan herkesi adeta kendinden geçirdi.

Yaklaşık 2,5 saat süren konser boyunca salonda bulunanları adeta kendinden geçiren Semir Ortaç ve Müzik Grubu ,Mardin`in ünlü Oyun Havası ve halay havası ile Herkesin Piste fırlamasına neden oldu.

Ankara`da yaşayan Mardinlilerin Özlemle dinlediği Mardin Türkülerini ustalıkla seslendiren Semir Ortaç ve Müzik Grubu ,Mardin Türküleri ile salonda bulunan davetlileri adeta Müziğe doyurdu.Günlerdir Hasretle beklenen Konsere yoğun ilgi gösteren Mardinli müzikseverler,Konserden dolayı MAREV Vakfına teşekkür ederek bu tür Konserlerin tekrarlanmasını diledi.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88