ŞEHMUS SÜMER;``ARTUKLU GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK``

Ak Parti Artuklu Belediye Başkan aday adayı Şehmus Sümer ;``Gönül belediyeciliğini Artuklu`da göstermek istiyorum``Dedi.

Mardin 30.11.2018 19:53:58 0
ŞEHMUS SÜMER;``ARTUKLU GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK``

Ak Parti Artuklu Belediye Başkan aday adayı Şehmus Sümer ;''Gönül belediyeciliğini Artuklu'da  göstermek istiyorum''Dedi.

 

Şehmus Sümer adaylığına yönelik olarak Artuklu Haber İnternet Gazetesine yaptığı açıklamada “ Girdiği her seçimden birinci çıkan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yine en güzel en doğru kararları vererek en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum. Partimin beni aday göstermesi halinde partimizin bütün mensuplarınca sorunsuz şekilde kabul göreceğimi ve seve seve seçim çalışmasını yürüteceğimizi söyleyebilirim. Gerek teşkilatımızın gerekse vatandaşlarımızın şahsıma verdiği desteğe canı gönülden teşekkür ediyorum ve gönül belediyeciliğini Artuklu ilçesinde  göstermek istiyorum” şeklinde konuştu. 

 

Sümer,'' 21. yüzyılın gerektirdiği tüm altyapı ve üstyapı ile tanıştıracak olan gönül belediyeciliğini, Mardinliler ile beraber, onların gönlüne girerek, kendimizi Artuklu'ya  teslim ederek inşallah birlikte kazandıracağız.  "  Dedi.

 

Ak Parti olarak Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Artuklu ilçesinde 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde çok iddalı olduklarını  belirten Şehmus Sümer,  1 Nisan sabahından itibaren yeni Belediyecilik anlayışı ve Hizmeti  ile Mardinli kardeşlerimizin tanışacağını ifade ederek ev,ev,sokak,sokak ,köy,köy gezerek bunu vatandaşlara anlatacaklarını bunun için de gerek teşkilat olarak,gerek se adaylar olarak  bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04