ŞEHİT DERİK KAYMAKAMI SAFİTÜRK`ÜN VASİYETİ GERÇEKLEŞİYOR!

Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk`ün Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneğini ziyareti sırasında açıkladığı ve Ziyaret Defterine de yazdığı Projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Mardin 3.03.2017 08:06:16 0
ŞEHİT DERİK KAYMAKAMI SAFİTÜRK`ÜN VASİYETİ GERÇEKLEŞİYOR!

 Mardin Trabzonspor Taraftarlar  Derneği Başkanı İbrahim Aydın Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün Mardin Trabzonspor Taraftarlar   Derneğini ziyareti sırasında açıkladığı ve Ziyaret Defterine de yazdığı Projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı.

 

Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün Şehit olmadan bir kaç gün önce ziyaret ettiği Mardin Trabzonspor Taraftarlar  Derneğini  ziyaretinde açıkladığı ve Derik'ten Öğrencileri Trabzon'a göndererek, yeni stat'ta Trabzonspor'un Maçını seyretmelerini tasarladığı Proje,Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın tarafından hayata geçirilmek için girişimlerde bulundu.

 

Trabzon'a giderek Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ve Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi’yi ziyaret ederek Proje için Destek arayan Başkan İbrahim Aydın, Trabzonda başlattığı girişimler sonucunda 10 Kasım 2016’da alçak bir terör saldırısı  sonucu şehit düşen Mardin Derik kaymakamı  Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün çok anlamlı ve değerli  projesini  hayata geçirmek için büyük destek gördü.

Yapılan çalışmalar sonucunda 30 Nisan 2017 tarihinde Trabzonda oynanacak olan TRABZONSPOR-GENÇLERBİRLİĞİ  karşılaşmasına Mardin'in Derik İlçesinden 60 Öğrenciyi getirerek Karşılaşmayı izlemeleri sağlanması kararı alındı.

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Fedrasyonu ve Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın ziyaretleri va Projeye yönelik olarak Artuklu Haber Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç'a yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

 

''Rahmetli  Derik ilçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk   Mardin'de  Trabzonspor taraftarlar derneğimizi ziyareti sırasında bize sözlü olarak açıkladığı  ve Derik'ten Öğrencileri  Trabzon'a getirip,Tranzonspor maçını yeni Stat'ta    izletmek istediği  yönündeki düşüncesini ayrıca Dernek binamızdaki ziyaret defterine  yazmıştı.

 

Rahmetli Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün şehadetinden sonra yerine Gönüllü olarak atanan Kaymakam sayın Hakan Kafkas'n da girişimleri ile bu vasiyeti yerine getirmek için Ortak çalışma başlattık.

 

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün vasiyeti   olan Projeyi hayata geçirmek için  Gittiğim Trabzon ilinde Başlattığımız ve Trabzonlu Dostlarımızın da büyük Desteğini gördüğümüz  bir Dizi ziyaretler gerçekleştirdik.

Önce Trabzon Valisi sayın Yücel Yavuz ile Daha sonra da Trabzon Büyükşehir Belediye  Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile görüşmeler yaparak büyük destek gördük.

 

Bu Proje kapsamında 30 Nisan 2017 Tarihinde Trabzon ilinde oynanacak olan Trabzonspor-Gençlerbirliği Maçıan Derik ilçesinden 60 öğrenciyi getirerek,maçı izlemeleri konusunda mutabakata  varıldı.

 

 Bu değerli Prıojeye baştan beri desteklerini esrgemeyen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya,Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuz'a,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e  ve Mardin-Trabzon Kardeşlik köprüsünün kurulmasında ve yürütülmesinde büyük emekleri olan  ve her daim yanımızda olan Ahmet Külekçi başkanımıza,Musa Pervanoğlu'na,Hami Mazlum'a,Mustafa Altuntaş'a, ve de Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter'e Gönülden Teşekkür ediyor,Şükranlarımı sunuyorum''Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TRABZON

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 

 

Özel Not::Bu haberin Kaynak Gösterilmeden Paylaşımı dağıtımı,çoğaltılması kesinlikle yasaktır.Bunun tespiti halinde sorumlular hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34