SAVURLU HAYIRSEVER`E TEŞEKKÜR BELGESİ

Savurlu Hayırsever Eski Yargıtay üyesi,Emekli Ankara Hakimi Beyazıt Boran`a Mardin İl Müftülüğü tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Mardin 30.12.2015 08:25:53 0
SAVURLU HAYIRSEVER`E  TEŞEKKÜR BELGESİ

Savurlu  Hayırsever Eski Yargıtay üyesi,Emekli Hakim Beyazıt Boran'a Mardin İl Müftülüğü tarafından  Teşekkür Belgesi verildi.

 Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Savur ilçe köy ve mahallelerinde yaptığı çok sayıdaki hayır işleri için  Eski ,Yargıtay üyesi, Emekli Ankara Hakimi Beyazıt Boran’a Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlattığı “iyilik Ödülleri” kapsamında teşekkür belgesi verdi.

Eski Yargıtay üyesi,Emekli Hakim Beyazıt Boran , Mardin Valiliği tarafından Eğitime yaptığı katkılar nedeniyle,düzenlenen vefa Gecesine katılarak,Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak tarafından, da Teşekkür Belgesi verilmişti.

Mardin’in Savur İlçesinde doğup büyüyen Eski Yargıtay  Üyesi ve Emekli Hakim Beyazıt Boran, babasından miras kalan kavaklığın satışından elde ettiği gelirin tümünü, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak aracılığıyla okul yapımı için bağışlamıştı.

Mardin ili  Savur ilçesi, Durusu ve Devlet Mahallelerinde bulunan ziyaretlerin onarımı, Başağaç, Sürgücü Mahallelerinde ve Savur Merkez Camiin çeşitli katkı yardımı, Pınardere Mahallesinde bir cami ve taziye evinin tüm müştemilatı ile Gazi Mahallesindeki Kur’an kursu yapımına katkı sağlayan,Beyazıt Boran'a yaptığı Hayırlar Nedeniyle,Mardin İl müftülüğünde düzenlenen törende,Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00