SAVUR’DA DEĞİŞİM RÜZGÂRI DEVAM EDİYOR

AK Parti Savur İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak, “Yapılan ve devamı gelecek olan yeni hizmetlerle Savur’un çehresini değiştirmeye devam edeceğiz''Dedi..

Mardin 15.02.2021 11:43:00 0
SAVUR’DA DEĞİŞİM RÜZGÂRI DEVAM EDİYOR

AK Parti Savur İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak, “Yapılan ve devamı gelecek olan yeni hizmetlerle Savur’un çehresini değiştirmeye devam edeceğiz. Tarih kenti Savur’un refahı ve huzuru için elimizi her türlü taşın altına koymaya hazırız”. 

SAVUR’UN REFAHI VE KALKINMASI İÇİN DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ 

Doğalgaz, içme suyu, alt yapı, spor sahası, köprüler ve daha birçok alanda yapılan çalışmalarla Savur hak ettiği hizmetlere bir bir kavuşuyor. AK Parti Savur İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak hizmetlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Tarih ve ilim kenti olan şirin ilçemiz Savur’un refahı ve kalkınması için durmadan çalışmaya AK Parti hükümetlerimizin sunmuş olduğu tüm imkânları kullanmaya çalışıyoruz. Bizler Savur’da yaşayan her bir bireyimizin daha mutlu, daha huzurlu yaşaması, çocuklarımızın yarınlara daha olumlu şartlarda hazırlanması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Öncelikle ilçemiz için elzem niteliğinde bulunan futbol semt sahamızın talep, proje ve yapım çalışmalarını büyük bir süratle hayata geçirerek çok şükür gençlerimize standartların üzerinde bir futbol sahası kazandırdık. Şimdi gençlerimiz kendi sahalarında top koşturarak müsabakalara katılabilecekler”. 

İLÇEMİZ DOĞAL GAZA KAVUŞTU 

Her aşamasını büyük titizlikle takip ettiğimiz ilçemize doğal gaz projesini Allah’a çok şükür alnımızın akıyla gerçekleştirdik. Artık vatandaşlarımız çevre kirliliğine sebep olan dumandan kurtularak daha temiz bir havaya kavuştu. Aynı zamanda kömür ve elektrikten daha tasarruflu olan doğal gaz sayesinde fazla harcama yapmaktan da kurtuldu. Doğal gazın Mardin’le birlikte ilçemize gelişinde başta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  

YOL YAPIMÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK 

14.5 km uzunluğunda olan Savur, Kayatepe, Üçkavak, Anıttepe grup yolu statik asfaltlama çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Ayrıca yaptığımız girişimler sonucu Savur- Midyat karayolu genişletme çalışmaları halen devam etmektedir. İnşallah Haziran’ın sonunda çalışmanın tamamlanacağını ümit ediyoruz. Bu şekilde yapımı tamamlanmayan yolumuz kalmayacak. 

Yapılan ve devamı gelecek olan yeni hizmetlerle Savur’un çehresini değiştirmeye devam edeceğiz. Tarih kenti Savur’un refahı ve huzuru için elimizi her türlü taşın altına koymaya hazırız. Savur ilçesi medeni bir toplumu içinde barındıran örnek ilçelerimizin başında yer almaktadır. İlim ve bilimde söz sahibi kişileri yetiştiren Savur, doğal güzelliği sayesinde de herkesi kendisine hayran bırakan ender ilçemizdir”. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00