SAVUR KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MUHAMMED KAYA'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.

Mardin 21.07.2021 11:38:00 0
SAVUR KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MUHAMMED KAYA

Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya mesajında;

 

"Çok Değerli Savurlu Hemşehrilerim, 
Bir Bayramı daha sizlerle idrak etmenin mutluluğu içerisindeyim. Bayramlar toplumsal kaynaşmanın ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı, dargınlıkların giderildiği, büyüklerin ziyaret edildiği küçüklerin mutlu edildiği yediden yetmişe herkesin sevinçle karşıladığı müstesna zamanlardır. 
Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramında da inancımızın yardımlaşma ve dayanışmaya verdiği önem hatırlanmaktadır. Bizler de güzel ilçemiz Savur'da birlik ve beraberlik içerisinde ayrım gözetmeksizin toplumsal dayanışmamızı ve yardımlaşmamızı en üst seviyeye çıkaracak ve gelecek nesillere daha güzel bir "Savur" hazırlamak için var gücümüzle çalışacağız. Bir ve beraber olduktan sonra Allah'ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. 
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, sağlık esenlik ve huzur içinde hep birlikte idrak edeceğimiz nice bayramlar dilerim."ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61