SAVUR KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA,ÇALIŞMALARI YERİNDE İZLEDİ

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, İlçeye bağlı Sürgücü, İşgören, Karaköy ve Kocahöyük mahallelerini ziyaret ederek yapımı tamamlanan ve yapılacak çalışmaları yerinde takip etti.

Mardin 13.10.2021 13:15:00 0
SAVUR KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA,ÇALIŞMALARI YERİNDE İZLEDİ

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Muhammed Kaya, İlçeye bağlı Sürgücü, İşgören, Karaköy ve Kocahöyük mahallelerini ziyaret ederek yapımı tamamlanan ve yapılacak çalışmaları yerinde takip etti.

 

İşgören, Karaköy ve Kocahöyük mahallelerinde yapımı tamamlanan asfalt yolları yerinde inceleyen Savur ilçe Kaymakamı Muhammed Kaya, yol üstünde vatandaşlarla da sohbet ederek asfalt yolların halkımız için hayırlı olmasını, kazasız belasız kullanılmasını temenni etti. Buradan İşgören mahallesine geçen Kaymakam/Belediye Başkan V. Kaya belediyemizce yapımı devam eden İşgören Sağlık Evi ile yapımı tamamlanan İşgören Ortaokulu bahçe duvarını inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 


İşgören ziyaretinin ardından Karaköy mahallesine geçerek yapımına devam edilen camii inşaatı ve müştemilatı ile oyun parkı alanıyla ilgili belediyemizce yapılacak çalışmaları planladı. Akabinde Kocahöyük mahallesine geçen Kaya, mahalle sakinleriyle sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi. Her zaman halkın içinde olup halkla beraber yürüyeceklerini ifade eden Kaya, daha güzel bir Savur için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR

 

 


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22