SAVUR KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA KIRKDİREK MAHALLESİNDE YAPILACAK PARK ALANINDA İNCELEME YAPTI

Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya Kırkdirek mahallesinde bulunan ve halk arasında Ziyaret olarak bilinen Şeyh türbelerini ziyaret ederek yapılacak park alanını gezdi.

Mardin 23.09.2021 12:51:00 0
SAVUR KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA KIRKDİREK MAHALLESİNDE YAPILACAK PARK ALANINDA İNCELEME YAPTI

Savur ilçe Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya Kırkdirek mahallesinde bulunan ve halk arasında Ziyaret olarak bilinen Şeyh türbelerini ziyaret ederek yapılacak park alanını gezdi.

 

Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya Kırkdirek mahallesinde de bulunan ve halk arasında Ziyaret olarak bilinen Şeyh türbelerini Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ile birlikte ziyaret ederek vatandaşlar tarafından kullanılan türbe bahçesinde yapılacak park çalışmalarını planladı.

 

Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'ın babası merhum Şeyh Osman'ın medfun bulunduğu türbeyi de ziyaret eden Kaymakam Kaya, türbelerin tarihine ilişkin Başkan Aydın'dan bilgi aldı ve halkımızın yoğun olarak kullandığı her yerde güzel çalışmalar ve mesire alanları yapılacağını ifade etti.

 

İnceleme yapılan gün köyde düğünü olan Öztürk çiftini de ziyaret eden Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, çifte  mutluluklar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33