SAVUR KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA, ‘GÖREVLENDİRME YAPILAN BELEDİYELER KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI

Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU’nun Başkanlığında Ankara’da düzenlenen "Görevlendirme Yapılan Belediyeler Koordinasyon Toplantısı" na katıldı.

22.06.2022 11:07:00 0
SAVUR KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA, ‘GÖREVLENDİRME YAPILAN BELEDİYELER KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI

Savur Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU’nun Başkanlığında Ankara’da düzenlenen "Görevlendirme Yapılan Belediyeler Koordinasyon Toplantısı" na katıldı.

 

Ankara Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen toplantıda; Belediyeler tarafından yürütülen hizmetler ve hayata geçirilecek projeler görüşüldü.Toplantıda konuşma yapan İçişleri Bakanı SOYLU, “PKK'nın eylem kabiliyetinin, gücünün azalmasında kayyumların, bu belediye görevlendirmelerinin, terörün yanına terörizmle mücadeleyi eklememizin, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde arkadaşlarımızın ortaya koyduğu gayretin çok büyük etkisi olmuştur" dedi.

 

Oluşturulan yeni iklimle doğu ve güney doğudaki illerde turist otobüslerinde yer bulunamadığını, otellerin dolu olduğunu anlatan Bakan SOYLU, görevlendirme yapılan belediyelerde yol yapımı, içme suyu, gençlik ve kadın kültür merkezleri ve daha birçok alanda çok sayıda yatırımın yapıldığını ifade etti.

 

Toplantıya, Bakan Yardımcıları, Bakanlık, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Vali/Belediye Başkan vekilleri ve Kaymakam/Belediye Başkan vekilleri katıldı.

 

Savur İlçe Kaymakam Muhammed Kaya,Savur ilçesi ile  ilgili devam eden yatırımlara ilişkin sorun ve sıkıntılar ile ilçenin ihtiyaç ve taleplerini toplantıda dile getirerek ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile koordinasyon sağladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00