SAVUR KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA DİYANET GENÇLİK MERKEZİNİN TADİLAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA, İlçenin Sürgücü Mahallesi eski Belde Belediye binasında açılacak olan Diyanet Gençlik Merkezindeki tadilat çalışmalarını yerinde inceleyip denetledi.

Mardin 15.06.2022 19:45:00 0
SAVUR KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA DİYANET GENÇLİK MERKEZİNİN TADİLAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE  İNCELEDİ

Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA, İlçenin  Sürgücü  Mahallesi eski Belde Belediye binasında açılacak olan Diyanet Gençlik Merkezindeki tadilat çalışmalarını yerinde inceleyip denetledi. 

 

Savur Kaymakamı ve Belediye  Başkan Vekili KAYA, içerisinde Spor Alanı, Kütüphane, Ders Çalışma Alanı, Dinlenme ve Sohbet Odası olan Diyanet Gençlik Merkezimizin gençlerin, sosyal ve kültürel alanlarda vakit geçirebilecekleri güzel bir mekân olacağını ifade etti.

 

Daha sonra mahalle meydanında bulunan çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen KAYA, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.

 

MUTLU EDEBİLİYORSAK NE MUTLU BİZE

Devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Muhammed . KAYA, "Hem ilçe merkezinde hem de mahallelerimizde sık sık esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızın fikirleri yönetim olarak bizim için çok önemli. Onlarla sohbet edip beraber olmak ve onlardan gelen talepleri karşılamak adına yaptığımız ziyaretleri ve istişareleri önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarına çare olabiliyorsak onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

 

Ardından Tarihi Ahmet Ağa Konağı ziyaret edilerek ev sakinleri ile hasbihal edildi. Kaymakam KAYA, öğle namazını mahalledeki tarihi eski camide kılarak, tarihi camii ile ilgili incelemelerde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19