SAVUR İLÇESİNİN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Savur Kaymakamlığı ve Savur Belediyesi işbirliğiyle depremzedelere yönelik başlatılan yardım kampanyası farklı alanlarda ve farklı il ve ilçelere yönelik kesintisiz devam ediyor.

Mardin 16.02.2023 11:00:00 0
SAVUR İLÇESİNİN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARI  ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Savur Kaymakamlığı ve Savur Belediyesi işbirliğiyle depremzedelere yönelik başlatılan yardım kampanyası farklı alanlarda ve farklı il ve ilçelere yönelik kesintisiz devam ediyor. Savurlu vatandaşlarımız tarafından bağışlanan muhtelif yaşam malzemesi, soba ve yakacak odunlar deprem bölgesine gönderildi.

 

Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA’nın çağrısının ardından, depremden etkilenen vatandaşlara yardım malzemesi getirmek için akın eden vatandaşların destekleri kısa zamanda kamyonları tırları doldurdu.

 

Battaniye, kışlık giysi, ısıtıcı, soba, ayakkabı, su, bebek maması, bebek bezi, kuru gıda vb. temel ihtiyaçlardan oluşan malzemeler ve yakacak odun yardımı depremzedelere ulaştırılmak üzere yola koyuldu.

 

Bölgedeki ihtiyaca göre il ilçe ve köylere ulaştırılan yardım tırları Savur  İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili KAYA tarafından uğurlandı. Yapılan yardımlara yönelik yetkililerden bilgi alan KAYA yaptığı açıklamada: “Ülkemizin bu zor gününde tek yürek olan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Bizlere ulaştırılan yaşam malzemelerini ve depremzedelerin ısınma sorununa çözüm olabilmek için oduncu esnafımız tarafından bağışlanan yakacak odunu bölgeye gönderdik. Yardım kampanyamız devam ediyor. Yüce Rabbim milletimizi her türlü afetlerden korusun inşallah. Gün bir ve beraber olma günüdür. Yaraları hep birlikte tez zamanda sarmalıyız. Bu vesileyle deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19