SAVUR İLÇESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Muhammed KAYA öncülüğünde Savur Belediyesinin modern ve yaşanabilir bir ilçe hedefiyle altyapı ve üstyapı alanında kesintisiz sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği yatırımlar ilçenin adeta çehresini değiştiriyor.

Mardin 13.09.2022 17:50:00 0
SAVUR  İLÇESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA öncülüğünde Savur Belediyesinin modern ve yaşanabilir bir ilçe hedefiyle altyapı ve üstyapı alanında kesintisiz sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği yatırıml  ilçenin adeta çehresini değiştiriyor.

 

Bu kapsamda uzun süredir planlaması yapılan Savur Tarihi Çarşı Caddesi altyapı ve üst yapı yenileme ve sokak iyileştirme çalışmalarında düğmeye basıldı. Savur Belediyesi ve Marsu işbirliği ile öncelikle kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yenilenecek olan caddenin üst yapısı ise Savur Belediyesi tarafından estetik bir anlayışla kadim ilçeye yakışır bir tarzda yenilenecek.

 

Çalışmaları yerinde inceleyenSavur  İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Muhammed Kaya; "Öncelikle bu önemli çalışmanın ilçemiz ve halkımız için hayırlı olmasını diliyorum. Yaptığımız işlerde ilçemize bir sanat eseri gözüyle bakıyor bu anlamda yüksek bir estetik anlayış ve işlevselliği birlikte değerlendirerek karar veriyoruz. Çalışmalarımız sırasında olabildiğince çevreye az rahatsızlık vermeye çalışıyoruz. Yine de vatandaşlarımızdan bu süreçte sabır göstermelerini rica ediyorum. İlçemizi güzel günler bekliyor inşallah." dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19