SAVUR İLÇESİNDE ORTAOKULLAR VE LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASI

Mardin'in Savur ilçesinde Kaymakamlık ve Belediyenin işbirliğiyle; İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda ortaokullar ve liseler arası futbol turnuvası düzenlendi.

22.05.2023 11:50:00 0
SAVUR İLÇESİNDE ORTAOKULLAR VE LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASI

Mardin'in Savur ilçesinde Kaymakamlık  ve Belediyenin  işbirliğiyle; İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda ortaokullar ve liseler arası futbol turnuvası düzenlendi.

 

Savur ilçesinde 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında İlçe de sosyal ve sportif aktiviteleri canlandırmak, okullar  arasında kaynaşma ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla Ortaokullar arası Futbol turnuvası düzenlendi.

 

Heyecanla yapılan maçların sonunda şampiyon olan Savur  Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesi Takımı ile Başkavak Ortaokulu Takımı kupalarını ve hediyelerini İlçe Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya'nın elinden  aldı.

 

Ödül töreninde konuşan Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA, turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara ve sporseverlere teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin gençlerin sosyal ilişkilerini güçlendirdiğini vurgulayarak sporun kişilerin zihinsel bedensel ve sosyal gelişimine büyük katkı sağladığını bu nedenle sporun hayatımızın bir parçası olması gerektiğini ifade etti.

 

Turnuva ikincisi Üçkavak Ortaokulu Takımı ile Savur Anadolu İmam Hatip Lisesi Takımı’nın ödüllerini Gençlik ve Spor Müdürü Özcan TIRPAN verirken turnuva üçüncüsü Sürgücü Ortaokulu Takımı ile Sürgücü Çok Programlı Anadolu Lisesi Takımı’nın ödüllerini ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim DEMİR verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19