SAVUR İLÇESİNDE MUHTARLAR VE KANAAT ÖNDERLERİ İLE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Savur İlçe kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Muhammed KAYA başkanlığında ilçe mahalle muhtarları ve kanaat önderleriyle toplantı gerçekleştirildi ve akabinde iftar yemeği verildi.

Mardin 14.04.2023 13:41:00 0
SAVUR İLÇESİNDE MUHTARLAR VE KANAAT ÖNDERLERİ İLE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Savur İlçe kaymakamı  ve Belediye Başkan vekili Muhammed KAYA başkanlığında ilçe mahalle muhtarları ve kanaat önderleriyle toplantı gerçekleştirildi ve akabinde iftar yemeği verildi.

 

Toplantıda Savur ilçesinin genel durum değerlendirmesi, devam eden projeleri , hizmetler ve mahallelerin ihtiyaçları konuşuldu.

 

İftar programında konuşanSavur ilçe Kaymakamı v Belediye Başkan Vekili Muhammed  KAYA, “Birlik ve beraberliğin daha da pekiştiği bu mübarek ayda sizlerle beraber aynı sofrada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Şehr-i Ramazanı ruhuna uygun bir şekilde yaşamak için hep birlikte çalışıyor gerek erzak dağıtımımız gerekse sıcak yemek dağıtımlarımız ve diğer yaptığımız tüm ayni ve nakdi yardımlarla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile sizlerin ve ailelerinizin Ramazan ayını tebrik ediyor davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Mahalle Muhtarları  da Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed  Kaya'ya nazik davetinden dolayı teşekkür ederek bu anlamlı programdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

İftar Yemeği Toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00