SAVUR İLÇESİNDE İLK TOPLU İFTAR YEMEĞİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Savur Kaymakamlığı ve Savur belediyesinin ortaklığı ile 21 Nisan Perşembe günü ilçe tören alanında gerçekleşen toplu iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Mardin 24.04.2022 12:27:00 0
SAVUR İLÇESİNDE İLK TOPLU İFTAR YEMEĞİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Savur Kaymakamlığı ve Savur belediyesinin   ortaklığı ile 21 Nisan Perşembe günü ilçe tören alanında gerçekleşen toplu iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Programa ilçe protokolü, kurum kuruluş amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, gazi ve şehit aileleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.İftar programında birbirinden güzel ilahiler, kasideler okundu. Ramazan sohbetleri ve görsel sunumların yanı sıra açık havada “Çağrı Filmi” gösterimi yapıldı.

 

İftar programında vatandaşlarla tek tek ilgilenen Savur  Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Muhammed KAYA vatandaşlarla sohbet ederek durumlarını sordu.

 

Savur  Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Muhammed KAYA, iftar öncesi yaptığı konuşmada, “Dostlukların sevgi ile beslendiği rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında, bugün bu ortamda sizlerle bir arada olmanın, aynı sofrada iftar açmanın mutluluğu içerisindeyim. Pandemi nedeniyle uzun süre bir araya gelemedik toplu etkinlikler yapamadık artık hamd olsun salgın hastalığı büyük oranda geride bıraktığımız için bu tür etkinlikleri daha da artıracağız.

Savur Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak bu tür sosyal etkinliklerin yanında sosyal yardım faaliyetlerine de ağırlık veriyoruz. Ramazan ayı boyunca her gün 500 kişiye sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. SYDV ile Belediyemiz tarafından hazırlanan 3000 adet gıda kolisi İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıldı. Tüm bu faaliyetlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın özel talimatlarıyla gerçekleşiyor, Rabbim kendisinden razı olsun inşallah. Bizler Devletimizin kaynaklarını milletimizle buluşturan birer köprüyüz. Ramazan ayının manevi ikliminin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde geçmesini ve sağlık ve sıhhatle hepimizin Ramazan Bayramı’na ulaşmasını temenni ediyorum. Kaymakamlık ve Belediye olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programına yapılan geniş katılım, Savur’un birlik ve beraberlik görüntüsüdür. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR

 


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61