SAVUR İLÇESİNDE HAFIZLAR BELGELERİNİ KAYMAKAM KAYA'DAN ALDILAR

Savur ilçe Müftülüğüne bağlı Yatılı Erkek Kuran Kursu’nda Hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayarak icazeti hak edip mezun olan öğrencilere Kaymakam Muhammed Kaya Belgelerini verdi.

10.04.2022 12:35:00 0
SAVUR İLÇESİNDE HAFIZLAR BELGELERİNİ KAYMAKAM KAYA

Savur İlçe Müftülüğüne bağlı Süleyman Nezihe Boran ve Nilgün Sincar Yatılı Erkek Kuran Kursu’nda Hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayarak icazeti hak edip mezun olan öğrencilere Savur ilçe Kaymakamı ve /Belediye Başkan Vekili . Muhammed KAYA tarafından Diyanet İşleri Başkanlığınca imzalı Hafızlık ve Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

 

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen takdimde; İlçe Müftüsü Vekili . Abdurrahman GÜNDÜZ, Kur’an Kursu Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdürrahim DEMİR ve Başkavak Mahalle Muhtarı Mecit ÖZEL hazır bulundu.

 

Verilen eğitimler ve çalışmalar hakkında genel bilgiler alan, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen, öğrencilerle de hasbıhalde bulunan Savur ilçe Kaymakamı Muhammed  KAYA, “Öncelikle öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi donanımlı olarak yetiştirebilmek için Kaymakamlık ve Belediye olarak eğitime büyük önem ve destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.

 

Hafızlarımız aynı zamanda büyük bir görev ve sorumluluk da üstlendiler. Onlar artık Kur’an bülbülleri olarak vatanına ve milletine hizmet edecekler. Özellikle de Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek Hafız olmanızın yanında Kur’an ahlakını yaşamınızda uygulayarak çevrenize örnek kişiler olmanız sizleri çok daha değerli kılacaktır.

 

Bu vesileyle öğrencilerimize her türlü imkanı sunan Müftülüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, hayırsever vatandaşlarımıza, onları yetiştiren velilerine ve Kur’an kursu öğreticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,94% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2445,53% 0,40
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00