SAVUR İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

Mardin'in Savur ilçesinde Ramazan Bayramı'nın 1. Gününde Kaymakamlık Kültür Merkezi'nde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Mardin 6.05.2022 15:15:00 0
SAVUR İLÇESİNDE  BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

Mardin'in Savur ilçesinde Ramazan Bayramı'nın 1. Gününde Kaymakamlık Kültür Merkezi'nde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Bayram namazını İlçenin  Çarşı camiinde eda eden Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Muhammed Kaya burada vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra resmi bayramlaşma programına geçildi.

 

Programa İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Muhammed Kaya'nın yanı sıra kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlarımız katıldı.

 

Programa katılanlarla tek tek bayramlaşan Kaya konuşmasında; “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını tamamlayarak bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sene Ramazan ayı gerçekten çok hareketli bereketli ve coşkulu geçti. Hep beraber çok güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Rabbim gelecek Ramazan'a da kavuşmayı nasip eylesin. Bayramlar toplumsal kaynaşmanın ve dayanışmanın gerçekleştiği müstesna zamanlardır. Bu vesileyle bayramın ülkemize milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Savur Kültür Merkezinde düzenlenen programın ardından İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Kaymakam Kaya, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar dileyerek tüm güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN SAVUR


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00