SAVUR BELEDİYESİ TEMİZLİK EKİBİ GÖREVİNE BAŞLADI

Tertemiz bir SAVUR için yüksek temizlik anlayışıyla geliştirilen "Savur Belediyesi Temizlik Ekibi Projesi" uygulanmaya başlandı.

Mardin 4.08.2021 14:55:00 0
SAVUR BELEDİYESİ TEMİZLİK EKİBİ GÖREVİNE BAŞLADI

Tertemiz bir SAVUR için yüksek temizlik anlayışıyla geliştirilen "Savur Belediyesi Temizlik Ekibi Projesi" uygulanmaya başlandı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya'nın talimatıyla uygulamaya konulan ve 5 kişilik bir ekipten oluşan "Savur Belediyesi Temizlik Ekibi" İlçe merkezi ve bağlı mahallelerdeki cami, taziye evi, umumi lavabo ve benzeri temizliğe ihtiyacı olan bütün ortak kullanım alanlarını temizleyerek dezenfekte etmektedir. 

 


Uzmanlaşmaya dayalı olarak geliştirilen projede temizlik ekibi için özel araç kiralandı ve bu araç temizlik malzemeleri ve temizlik için gerekli olan her türlü araç gereçle donatıldı.Temizlik ekibinin görevini başlatan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, "Temizlik imandandır düsturu inancımızın en önemli ilkelerinden biridir. Bunun ne kadar önemli olduğu özellikle korona virüsü salgını sürecinde daha iyi anlaşıldı. Biz de Belediye hizmetlerinde temizliği ön planda tutan bir anlayışla hareket edecek ve ilçemizi her açıdan tertemiz bir ilçeye dönüştüreceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu konuda bize destek olmalarını önemle rica ediyorum. Temizlik ekibimize görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.


Belli bir plan dahilinde iş takvimine uygun olarak kaliteli temizlik anlayışıyla çalışacak "Savur Belediyesi Temizlik Ekibi"talimatlatlar çerrçevsinde görev yapacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15