SAVUR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ KAYA SON İFTARINI BELEDİYE İŞÇİLERİ İLE AÇTI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle Savur Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA Belediye işçileriyle bir araya gelerek iftarını açtı.

Mardin 5.05.2022 11:38:00 0
SAVUR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ KAYA SON İFTARINI BELEDİYE İŞÇİLERİ İLE AÇTI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle Savur Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinde Savur İlçe Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA Belediye  işçileriyle bir araya gelerek iftarını açtı.

 

ftar davetine katılan Belediye işçileri ve misafirler ile tek tek ilgilenen Savur İlçe Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Muhammed  Kaya, yaptığı konuşmasında; "Bir ve beraber olduğumuz zaman başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. İşimizi güzel ve kaliteli yaptığımız zaman ilçemizi de güzelleştirmiş ve geliştirmiş olacağız. İşçilerimiz bizim en değerli ve en çok önemsediğimiz mesai arkadaşlarımızdır. Savur Belediyesi olarak da işçilerimizin ücret hakkına önem verdik ve asgari ücretin belli bir oranda üstünde ücret belirleyerek birçok Belediyeye göre daha iyi bir hak sunduk. Bu vesileyle Ülkemizin kalkınması, milletimizin refahı için canla başla alın teri döken, güçlü Türkiye'nin mimarları siz işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nüzü kutluyor yarın kavuşacağımız Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum” dedi.

 

Program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR

 


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15