SAVUR?DA GÖREV YAPAN ADAY ÖĞRETMENLER MARDİN`DE MİSAFİR EDİLDİ

?Değerimiz Öğretmenimiz?? adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenleri hafta sonları bir günlüğüne Mardin?de misafir edildiği ??Misafirimiz Öğretmenimiz?? projesi kapsamında ? Savur?da görev yapan aday Öğretmenler Mardin il milli eğitim müdü

18.03.2019 10:04:44 0
SAVUR?DA GÖREV YAPAN ADAY ÖĞRETMENLER  MARDİN`DE  MİSAFİR EDİLDİ

’Değerimiz Öğretmenimiz’’ adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan  öğretmenleri hafta sonları bir günlüğüne Mardin’de misafir edildiği ‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında ’  Savur’da görev yapan aday Öğretmenler   Mardin il milli eğitim müdürlüğü tarafından Mardin'de 1 gün misafir edildi.

 

 ‘’Değerimiz Öğretmenimiz’’ adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan  öğretmenleri  hafta sonları bir günlüğüne Mardin’de misafir edildiği  ‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında ’den Savur’dan gelen Aday Öğretmenler  Soylu İlkokulu, Üçkavak  Ortaokulu ve Başkavak Ortaokulu’nda  görev yapan 14 aday öğretmen Mardin'de Hafta sonu misafir edildi.

 

Mardin   İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, Savur’da  görev yapan aday öğretmenlerle Artuklu Öğretmenevi’nde kahvaltıda bir araya geldi. SARI, kahvaltının ardından öğretmenlere Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa YAMAN’ın hediyelerini takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup SARI yapılan güzel çalışmalar için öğretmenlerimize teşekkür belgesi verdi. Öğretmenlerimiz kahvaltının ardından Mardin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34